Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
mak Membru

Data inscrierii: 19 Ian 2009 Mesaje: 1216
|
Trimis: 02 Sep 2009 12:32 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu mi-am cumparat C8-ul online din Germania. De la noi am cumparat tot online oculare si accesorii. N-am avut probleme pana acum.
Cred ca cel mai bine in cazul tau e sa te duci sa vezi ceea ce cumperi pe viu. O sa vezi ca un telescop (oricare ar fi el) e mult mai mare decat apare in poze. In plus, o sa ai si ocazia sa discuti despre rate etc. |
|
Sus |
|
 |
MariusP Moderator

Data inscrierii: 20 Iun 2007 Mesaje: 4203
|
Trimis: 02 Sep 2009 13:08 Download mesaj |
|
|
|
M.Gabriel a scris: | Nu stiu cat o sa ma urce transportul n-am o boaba de idee... 80ron, 100ron 200ron mai mult mai putin. |
Vezi pe site-urile magazinelor cu ce firme de curierat trimit coletele, uita-te apoi pe site-urile curierilor si-ti poti calcula si singur destul de exact cat o sa te ajunga transportul, rambursul etc.
De exemplu, pentru un colet de 12 kg, valoare 655 lei, prin Fan Courier, m-o ajuns transportul si taxa de ramburs vreo 61 lei...
Ultima modificare efectuata MariusP la 02 Sep 2009 13:28, modificat de 2 ori in total |
|
Sus |
|
 |
M.Gabriel Membru

Data inscrierii: 24 Aug 2009 Mesaje: 292
Motto: Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga) Localitate: Petrila
|
Trimis: 02 Sep 2009 13:21 Download mesaj |
|
|
|
astromagazin, ca si majoritatea in prin plan ofera prin posta normala... Insa mai au si curieri rapizi, astromagazin are la alegere cu ce firma de curier vrem noi;
Citat: | Transportul are loc prin posta normala sau printr-o firma de curierat la alegere, taxele postale fiind specifice greutatii si volumului produselor cumparate. | , spusele lor
I-am sunat pe cei de la skywatcher si nu ofera produse in rate.
Astromagazin mai ofera ???? cineva imi zice ca da cineva ca nu... le-am trimis mail dar ... pana raspund ei vine craciunul.
Marius, conteaza si de unde ai comandat, care este distanta... de ex la un produs de vreo 14 mil. 26kg, vreo 300+ km... pot sa imi pun mainile in cap?  |
|
Sus |
|
 |
MariusP Moderator

Data inscrierii: 20 Iun 2007 Mesaje: 4203
|
Trimis: 02 Sep 2009 13:26 Download mesaj |
|
|
|
M.Gabriel a scris: | Marius, conteaza si de unde ai comandat, care este distanta... de ex la un produs de vreo 14 mil. 26kg, vreo 300+ km... | Nu conteaza distanta la curierii rapizi, decat daca in orasul tau nu au agent. Pentru ce-ai zis tu, la Fan Courier te va costa aproape 100 lei, transport si taxa de ramburs daca trimiti banii inapoi ramburs prin acelasi curier ( http://www.fancourier.ro/tarife.php ).
M.Gabriel a scris: | Astromagazin mai ofera ???? cineva imi zice ca da cineva ca nu... le-am trimis mail dar ... pana raspund ei vine craciunul. | Pune si tu māna pe-un telefon si suna-i...  |
|
Sus |
|
 |
M.Gabriel Membru

Motto: Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga) Localitate: Petrila
|
Trimis: 02 Sep 2009 13:31 Download mesaj |
|
|
|
Am gasit ceva interesant la astromagazin:
pentru toate comenzile pe raza municipiului Targu Mures si imprejurimi.
pentru comenzi mai mari de 1000 RON suportam taxele pentru transport pe raza judetului Mures
pentru comenzi mai mari de 1500 RON suportam taxele pentru transportul prin Posta Romana la nivel national.
pentru comenzi mai mari de 2500 RON suportam taxele pentru curierat rapid la nivel national.
pentru comenzi mai mari de 3500 RON asiguram transportul pe curierat rapid respectiv asamblarea si montarea instrumentelor cand e cazul in judetele invecinate.
pentru comenzi mai mari de 5000 RON oferim gratuit transportul, asamblarea si montarea la nivel national.
Oare e tzapa sau e chiar adevarat ?? ca mi se pare destul de profitabil, cam totalu meu e in jur de 1700 ron, oare imi ofera transportul gratuit prin posta romana ??
Mersi, Gabriel. |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6849
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 02 Sep 2009 14:43 Download mesaj |
|
|
|
Cand intri pe site-ul astromagazin, sus sunt 2 numere de telefon. Eu le-am incercat acum ceva timp si functioneaza. _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
M.Gabriel Membru

|
Trimis: 02 Sep 2009 16:18 Download mesaj |
|
|
|
cel de orange e inchis ... momentan nu functioneaza probabil e doar temporar
pe cel de cosmote cand sun intra un robot care imi ziceee slooww ca am sunat la numarul respectiv si sa le las un mesaj... probabil e casuta vocala si au si cosmoteul inactiv... am sa mai incerc intre timp sa ii sun ... le-am trimis mailuri, cereri, dar nimica. Nu raspund. Deja imi da de banuit! |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6849
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 02 Sep 2009 16:22 Download mesaj |
|
|
|
Poate sunt in concediu, tot magazinul cu telescoape cu tot  _________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
M.Gabriel Membru

|
Trimis: 02 Sep 2009 16:25 Download mesaj |
|
|
|
E posibil ? pai ma gandesc ca ar trebui sa aiba ceva pe site cu ''in concediu'' sau ceva de genu. Desi eu nu cred ca sunt ei in concediu, deoarece, chiar in noaptea de 1 septembrie deja au schimbat o serie de produse ''pt luna septembrie''... |
|
Sus |
|
 |
Nova Membru

Data inscrierii: 28 Iun 2009 Mesaje: 16
|
Trimis: 02 Sep 2009 17:25 Download mesaj |
|
|
|
eu am discutat cu cei de la astromagazin si mi-au spus ca pana in 24 august au avut furnizorii lor concediu, eu te sfatuiesc sa le trimiti mail, eu asa am discutat si mi-au raspuns destul de repede (program au parca pana la ora 18 ). _________________ "Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus daca vrei sa vezi foarte departe." -Brancusi |
|
Sus |
|
 |
cudjo66 Membru

Data inscrierii: 02 Feb 2008 Mesaje: 240
Motto: Drumul cel mai drept este cel care coteste la momentul oportun Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 02 Sep 2009 17:34 Download mesaj |
|
|
|
In legatura cu plata in rate, am vorbit acum vreo 2 luni la Astromagazin si mi-au spus ca se face prin Banca Transilvania din Cluj printr-o procedura destul de complicata (am inteles ca trebuie sa fi clujean, documente de la serviciu, eventual giranti, etc)
Eu zic ca mai simplu iti faci un card de credit la orice banca pentru o suma apropiata de ce iti trebuie si apoi iti administrezi sumele cum doresti: poti depune lunar sau cand poti (vrei) sume de bani.
Dupa ce ai achitat poti renunta la el, sau sa il pastrezi pt ca nu se stie in viitor ce mai cumperi. _________________ CPC 800 GPS |
|
Sus |
|
 |
horatius Membru

Data inscrierii: 06 Apr 2006 Mesaje: 1203
|
Trimis: 02 Sep 2009 17:44 Download mesaj |
|
|
|
Cine are experienta cu credite si banci stie ca a cumpara in rate inseamna a contracta un credit la o banca oarecare cu care firma de unde cumperi are contract. In perioada asta putine banci acorda credite de consum si cele care acorda le acorda mai greu si cu dobanzi consistente. Pentru orice "cumparatura in rate" trebuie facut dosar, care trebuie aprobat de banca etc. In plus, dobanzile sunt mai mari cand faci rate printr-un magazin decat atunci cand mergi tu singurel la banca si ceri un credit, deobicei. Mai sunt si srl-uri care acorda credite, asa numitele ifn-uri care abia asteapta sa le iei banii ca sa iti ia dobanda, mare. Asa mai bine alegi tu o banca care iti place si iei un credit de care iti place. Iesi mai ieftin. _________________ Horatius
STARMAX Astronomie
Importator oficial Celestron, Baader Planetarium, PlaneWave, Sky-Watcher, Vixen, Lunt, Explore Scientific, ATIK
www.skywatcher.ro
www.starmax.ro |
|
Sus |
|
 |
M.Gabriel Membru

|
Trimis: 02 Sep 2009 20:49 Download mesaj |
|
|
|
Din cate imi pot da seama, se pare ca si un credit prin banca ar fi problema.. Mai avem credit la 2 banci care acopera 40% din salariu [maximul cat iti poate acorda banca din cate am inteles] si s-ar putea sa nu imi mai acorde un credit pt. moment...
Si le-am trimis mail la astromagazin, unu printr`un formular de pe site de ieri, unu azi dimineata mail direct... acuma astept raspunsuri |
|
Sus |
|
 |
|