Index
Index forum Index forum
Autentificare Autentificare
Inregistrare Inregistrare
Cine este online Cine este online
Galerie imagini Galerie imagini
Calendar evenim. Calendar evenim.
Cautare detaliata Cautare detaliata
Ghid forum Ghid forum
Album astrofoto
jupiter.jpg
Imagine aleatoare
Blog
Inregistreaza-te pe forumul astronomy.ro
Colaboratori

Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.

Meteo
Vremea in Bucuresti
Statistici forum
Numar total de mesaje in forum: 236728
Numar de utilizatori inregistrati: 2884
Cel mai nou utilizator inregistrat: Stefan Protesi Sefter
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1016 la data de Mar Sep 09, 2025
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat   
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute
Legenda
Mesaje noi Mesaje noi
Nu sunt mesaje noi Nu sunt mesaje noi
Forumul este inchis Forumul este inchis

Blanck-uri BVC

Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect  

DIY / ATM / Reparatii

Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Autor Mesaj
marius78
Membru exclus
Membru exclus

Data inscrierii: 04 Mar 2009

Motto: Un prost nu spune lucruri inteligente dar un om inteligent spune multe prostii.

MesajTrimis: 22 Apr 2009 11:40 Download mesaj
Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Incep sa dau dreptate la cineva de pe forum .De cateva zile trimit email...la mai multe firme din europa ,intreband in stanga si in dreapta de preturile blanck-urilor .Baieti de la alluna-optics construiesc oglinzi din astrosital ,zerodur, pirex s.a.m.d ,cand am intrebat de pretul pirexului ,raspunsuri evazive ,fara pic de arugument .In continuare ''newportglass'' .''Care este pretul unui blanck de pirex''?.''Nu au vazut nu au auzit ,nici gura nu le miroase''.Cred ca trebuie sa le batem la usa ,cum spunea cineva ''Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul''.Cred ca am sa le trimit email si am sa le spus ca sunt din germania ,franta ,dar nu din romania ,sa vad, o sa fiu bagat in seama!.
Sus
dragos.n
Membru
Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007

Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi

MesajTrimis: 22 Apr 2009 11:52 Download mesaj
Titlul subiectului:

Am sa caut dupa amiaza, parca stiam niste site-uri unde dau direct pretul blankurilor.
Membru
Membru

Data inscrierii: 18 Ian 2009

Motto: Carpe diem!

MesajTrimis: 22 Apr 2009 12:04 Download mesaj
Titlul subiectului:

Marius , Alluna-Optics este un producator de oglinzi , nu de blanck-uri si e normal sa nu iti spuna pretul cu care achizitioneaza "materia prima"(sau pretul de productie, daca ei fabrica blanck-urile), cred ca nici macar numele furnizorului nu ai reusi sa il afli de la ei(daca exista).
Si un vanzator de castraveti din piata daca il intrebi de unde ii are o sa iti dea un raspuns evaziv! Very Happy
Sus
marius78
Membru exclus
Membru exclus

Motto: Un prost nu spune lucruri inteligente dar un om inteligent spune multe prostii.

MesajTrimis: 22 Apr 2009 12:05 Download mesaj
Titlul subiectului:

Am si eu cateva adrese de unde se pot cumpara blanck-uri .Chiar am discutat cu acel grec stabilit in Germania ,de unde a cumparat ''Florinastro'' blanck-ul de 380 ,cand am intrebat daca are blanck de 380mm cu 40,50 mm grosime ''no chance'',daca vrei 25mm grosime .Am spus ca este prea subtire si ca nu o sa iasa ceva bun daca nu ai o anume experienta acumulata .Pe mine ma intereseaza preturile la blanck-uri de ,sa zicem 350mm ,peste 3 cm grosime ,la 500 ,5 cm grosime s.a.m.d.... astea nu le gasesc eu .Despre asa ceva nu vrea sa ne vb occidentul .Se gasesc dar oglinzi gata facute ,mai greu blanck-uri
Sus
Stanescu Octavian
Membru
Membru

Data inscrierii: 02 Apr 2006

MesajTrimis: 22 Apr 2009 12:11 Download mesaj
Titlul subiectului:

La Newport preturi cam mari
http://www.newportglass.com/ngwkitp.htm
La firme producatoare de oglinzi nu are sens sa intrebi decat preturi la oglinzi gata facute. Pretul blankuului la producatorii sau revanzatori. In europa doar Schott face ceva similar cu Pyrexul , borofloat 33. Apoi mai ieftin exista la 25mm grosime verde , Saint Gobene ce se gaseste sporadic la firme ce aduc pt diverse comenzi si le mai ramane (Glass Expert )
Sus
dragos.n
Membru
Membru

Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi

MesajTrimis: 22 Apr 2009 12:14 Download mesaj
Titlul subiectului:

www.reginato.it

Au blankuri Pyrex de la 10" in sus la preturi bune, pentru diametre mai mari sunt si de grosimi diferite, scule pe diametre, fac, la cerere pregenerare curbura, si au si traducere in engleza a site-ului.

Membru
Membru

MesajTrimis: 22 Apr 2009 12:18 Download mesaj
Titlul subiectului:

Atentie, lista de preturi de la reginato nu are inclus TVA, care e de 20% in italia, si noi fiind in UE il platim la valoarea de acolo.
Membru exclus
Membru exclus

MesajTrimis: 22 Apr 2009 12:36 Download mesaj
Titlul subiectului:

Bune preturile pe site-ul Italian si se pare ca nici transportul nu este mare ,ptr ca ''Crocetta del Monttelo'' de unde sunt baieti ,este undeva in N-E Italiei .O sa trimit un email sau o sa dau un tel .

Multe multumiri.
Sus
Stanescu Octavian
Membru
Membru

MesajTrimis: 22 Apr 2009 12:37 Download mesaj
Titlul subiectului:

Da am vazut lista de preturi la Reginato , dar daca citim ce scrie sus cu rosu , e clar ... Sad
Sus
marius78
Membru exclus
Membru exclus

MesajTrimis: 22 Apr 2009 12:45 Download mesaj
Titlul subiectului:

In sensul ca ...? Am sunat acum ,nu rasp nimeni.
Sus
Stanescu Octavian
Membru
Membru

MesajTrimis: 22 Apr 2009 13:07 Download mesaj
Titlul subiectului:

in sensul ca: increased = a crescut / Corning a oprit productia.
daca adunam banuti din tabele pt a lua blank+scula+ generare se ajunge tot la banii din oferta Newport pt Kit-uri doar ca in euro.
Sus
marius78
Membru exclus
Membru exclus

MesajTrimis: 22 Apr 2009 19:34 Download mesaj
Titlul subiectului:

Da Corning nu mai produce Blanck-uri din Pirex .Baieti din italia mai lucreaza pana isi epuizeaza stocul ,intrebarea se pune ,de ce nu scade pretul ,daca este lichidare de stoc ? .Ei au marit pretul .Cred cda mai trebuie asteptat o luna ,doua si atunci vedem ce preturi au baieti .Cred ca ii loveste criza .
Sus
dragos.n
Membru
Membru

MesajTrimis: 22 Apr 2009 22:06 Download mesaj
Titlul subiectului:

Din ce stiu eu, Pyrexul este cam cel mai ieftin, (exceptand, sticla float, si BVC).

Restul, care ar mai fi, Supraxul, de la Schott, ULE de la Corning, ca sa nu mai vorbesc de Zerodur si Sital, sunt mai scumpe. Probabil ca pe asta se bazeaza aceasta scumpire. Pe principiul "luati acum cat mai e ca pe urma veti da mai mult pe celelalte".

Membru exclus
Membru exclus

MesajTrimis: 25 Apr 2009 21:32 Download mesaj
Titlul subiectului:

Azi am cumparat 2 discuri de sticla ,unul de 200mm si unul de 210mm ,groase de 12mm(oglinda si matrita) le folosesc ptr a face scoala pe ele nu ptr a face cine stie ce oglinda ,asta ptr a deprinde miscarile .Masina de slefuit este ''bucatii'',trebuie revizuite niste aspecte ,piese care credeam ca nu trebuie cine stie ce uzinaj imi fac mari probleme ,la cursa pe care o face imi sparge marginea sticlei ,am descoperit unde este problema ,cand gasesc primul strung fac piesele care trebuie .Am luat legatura cu baietii din Italia cu ajutorul domnului ''dragos.n'' care o trimis un linck foarte important ,acum astept mesaj sa vad cat costa blanck-ul cu transport cu tot pana la Buc.
Sus
Mircea Pteancu
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 12 Feb 2008

Motto: ''OBSERVO ERGO SUM''

MesajTrimis: 26 Apr 2009 16:27 Download mesaj
Titlul subiectului:

marius78
off-topic,dar nu foarte
ho lavorato per piu di quatro anni per ditte italiane,stai attento,non tutti ,ma qausitutti italiani sono stronzi.
Ai grija,ai sanse mai mari de 90% ca italienii sa-ti traga teapa.Cu asta isi ocupa toata ziua.Parerea mea.

Mircea
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect   DIY / ATM / Reparatii Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare

Download topic
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Nu puteti atasa fisiere in acest forum
Puteti descarca fisiere in acest forum
© 2015 astronomy.ro
Termeni si conditii generale      Termeni si conditii forum      Contact