Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 235963 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2870 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Nicu |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 830 la data de Mar Iun 03, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
neox Membru

Data inscrierii: 17 Iun 2008 Mesaje: 1553
|
Trimis: 18 Iun 2008 00:13 Download mesaj |
Titlul subiectului: Salutare ATM-isti si astrofani |
|
|
|
Ma numesc Alex Chiriac, am 27 de ani si sunt din Iasi. Ma bucur nespus ca am ajuns aici pe forum; pasiunea asta pentru astro m-a gadilat de multi ani, inca din scoala, desi la inceput n-am prea fost luat in serios de parinti, ca mai apoi sa-l cooptez pe deplin pe tata in proiectele mele. El fiind in domeniul tehnic ( specializarea in proiectare), am facut echipa buna , oriunde era un surub si o piulita, eram in lumea noastra. Din pacate intre timp tata a trecut in nefiinta, si am ramas un pic pe din-afara, dar dupa o pauza m-am decis sa continui ce am inceput si cat mai bine posibil. Meseria mea( lucrez la Filarmonica din Iasi)( nu sariti cu WOOW pe mine ) nu prea are legatura cu lumea tehnicii dar intotdeauna am avut o slabiciune pentru ea (probabil de la tata). Am ajuns sa finalizez montura, mai trebuie sa-i aduc doar cateva imbunatatiri, iar tubul optic e si el 98% gata inafara de partea optica care treubuie sa o reiau. O sa aduc poze pe viitor sa vedeti ce-a iestit pana acu . Desi pana acum nu prea am impartasit indeletnicirea asta de ATM-ist multora( am primit destule priviri de genu "ce mai e si cu asta"), am observat ca si in Romania in ultimii ani s-a mai civilizat lumea he-he, asa ca am hotarat sa ma mai uit si eu peste gard la vecini sa vad ce mai fac si chiar ma bucur ce vad. Cu alte cuvinte, imi pare bine de cunostinta!! |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6915
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 18 Iun 2008 04:12 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Bun venit. Asteptam pozele.
Era sa uit: WOOW !! |
|
Sus |
|
 |
Mircea Pteancu Moderator

Data inscrierii: 12 Feb 2008 Mesaje: 9585
Motto: ''OBSERVO ERGO SUM'' Localitate: Arad
|
Trimis: 28 Iun 2008 17:59 Download mesaj |
|
|
|
Salut neox
si bine ai venit ,acest forum este locul cel mai bun pentru cineva din Ro. pasionat de ATM .Iti urez succes in toate proiectele tale.Am mai rugat pe cineva din Iasi,nu stiu,nu a confirmat daca a dat curs rugamintii mele.Dupa cum singur ai aflat,sa fii preocupat de ATM in patria noastra este ....cam asa cum ai aflat.In Iasi locuieste Virgil Scurtu,te rog ,vrei sa-l vizitezi ?Mircea |
|
Sus |
|
 |
Forever_Man Membru

Data inscrierii: 04 Iun 2005 Mesaje: 1924
|
Trimis: 28 Iun 2008 19:36 Download mesaj |
|
|
|
Ce e ATM ? _________________ BINOCLURI: Norconia Sport 10x50, Celestron Skymaster 15x70
TELESCOAPE: Skywatcher 130/650, Skywatcher 200/1200 |
|
Sus |
|
 |
Valentin Membru

Data inscrierii: 11 Iul 2006 Mesaje: 85
|
Trimis: 28 Iun 2008 19:52 Download mesaj |
|
|
|
Forever_Man a scris: | Ce e ATM ? |
amateur telescope making  _________________ Traim sub acelasi cer dar nu avem aceleasi orizonturi |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|