| Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
| Statistici forum |
| |
Numar total de mesaje in forum: 242677 |
| |
Numar de utilizatori inregistrati: 2827 |
| |
Cel mai nou utilizator inregistrat: Mark Juhasz |
| |
|
| |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1450 la data de Lun Mai 11, 2026 |
| |
|
| |
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
| |
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
| Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
URANUS7 Membru

Data inscrierii: 21 Iun 2011 Mesaje: 3579
Motto: NICIODATA NU ESTI DESTUL DE PRICEPUT, NICIODATA NU STII SUFICIENT DE MULT DAR ...INCEARCA MEREU SA TE PERFECTIONEZI CRITICANDU-TE FARA MILA! :>) Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 17 Aug 2026 19:49 Download mesaj |
| Titlul subiectului: |
|
|
|
| iulian90 a scris: | Felicitari Gabriel pentru fotografierea eclipsei de soare din 12 august in banda ingusta. Au iesit fain imaginile. |
Multumesc mult, Iulian. Am avut un echipament extrem de restrictiv si asta m-a impulsionat si provocat foarte mult. Frumos a fost si spectacolul de pe ecran, direct, stand pe terasa unor prieteni, la ultimul etaj, cu laptop-ul in fata. Cred ca anul care vine am sa merg si in Andaluzia, pentru un moment de totalitate mult mai lung dar, cu un echipament optic "adevarat". Sa vedem cat ma va tine "punga" atunci.
Abia astept sa ajung acasa, la instrumentele mele. Merg direct la munte. Aici in nordul Spaniei e extrem de cald.
Felicitari si tie pentru munca. Cum a spus si Tavi, faci progrese mari. Bravo!
Am sa mai pun o imagine, capturata cu putin inaintea totalitatii. Ultima mea imagine modesta, pusa aici, din Spania.
Cineva care a mai fost in Spania, mi-a promis sa-mi puna la dispozitie niste inregistrari mult mai bune, facute cu instrumente mari. Daca se tine de cuvant, o sa ma distrez sa scot "untul" din ele si sa le postez aici.
Acum, mai jos, imaginea mea modesta despre care vorbeam. Aleg negativele caci ele vorbesc mai mult despre detalii, in conditii foarte restrictive.
| Descriere: |
|
| Marime fisier: |
200.19 kb |
| Vizualizat: |
de 33 ori |

|
_________________ Gabriel |
|
| Sus |
|
 |
|
|
| |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|