Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233907 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
iulian90 Membru

Data inscrierii: 13 Sep 2016 Mesaje: 2801
|
Trimis: 30 Apr 2025 13:29 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Si de la mine o imagine cu "monstrul" AR 4079, facuta dimineata, cu camera ASI 178 si reflectorul Sky-Watcher 130/900mm cu filtrul solar Baader ND5. Plus inca doua imagini cu regiunile AR 4076, AR 4070 si AR 4072.
Descriere: |
|
Marime fisier: |
156.12 kb |
Vizualizat: |
de 212 ori |

|
|
149.97 kb |
de 212 ori |

|
|
516.59 kb |
de 212 ori |

|
_________________ Gigant 245/1286mm,Seben 150/1400mm ,Sky-Watcher 130/900mm,Atlas Explorer 114/900mm,Optus 76/700mm, Luneta 80/900mm, Spectroheliograf cu retea de difractie 1800 l/mm si apertura de 60mm, Binoclu Bresser Superfocus 10x50. |
|
Sus |
|
 |
URANUS7 Membru

Data inscrierii: 21 Iun 2011 Mesaje: 3135
Motto: NICIODATA NU ESTI DESTUL DE PRICEPUT, NICIODATA NU STII SUFICIENT DE MULT DAR ...INCEARCA MEREU SA TE PERFECTIONEZI CRITICANDU-TE FARA MILA! :>) Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 30 Apr 2025 13:53 Download mesaj |
|
|
|
MariusP a scris: | Mulțumesc pentru explicațiile nenecesare!
A fost doar o semnalare, nu un reproș...  |
As fi preferat să semnalați la modul civilizat, adică NORMAL. Altfel, pare un mod arogant, disprețuitor si nu pentru asta sunteți aici si aveți înalta calitate de moderator.
Civilizat ar fi fost să scrieți: "Dl Corban, se pare ca ați greșit numărul zonei active. De fapt aici este zona AR4079" mai ales că știați numărul ei. Așa mi se pare civilizat.
Altfel, sincer, "semnalarea" mi se pare a fi într-un stil infantil, golănesc sau de adolescență întârziată (in cel mai blând mod spus).
Si da, explicațiile mi s-au părut necesare nu nenecesare, deoarece nu sunteți singurul care ar trebui sa înțeleagă ce s-a întâmplat când am greșit sau că îmi cer scuze.
Haideți sa schimbam stilul de comunicare rămas încă de la stilul anului 2000 sau chiar mai vechi.
Si haideți sa nu mai folosim mai ales aici stilul "ba pe-a mătii" atunci când răspundeți.
Nu ne trebuie așa ceva aici. Un moderator trebuie sa se comporte civilizat, sa aibă o diplomație minimă si un minim de respect. Vi l-as da ca un foarte bun exemplu pe Octavian Blagoi - Erwin, ca moderator.
Încă o dată, recunosc si îmi cer scuze pentru eroare dar nu sunt de acord cu stilul in care atrageți atenția. Eu nu mai am vârsta de 20 de ani ca dumneavoastră, ca sa accept asta
Deci: civilizat, va rog. Sunt absurd in pretentii?
_________________ Gabriel |
|
Sus |
|
 |
MariusP Moderator

Data inscrierii: 20 Iun 2007 Mesaje: 4206
|
Trimis: 30 Apr 2025 14:01 Download mesaj |
|
|
|
URANUS7 a scris: | As fi preferat să semnalați la modul civilizat, adică NORMAL. Altfel, pare un mod arogant, disprețuitor si nu pentru asta sunteți aici si aveți înalta calitate de moderator.
Civilizat ar fi fost să scrieți: "Dl Corban, se pare ca ați greșit numărul zonei active. De fapt aici este zona AR4079" mai ales că știați numărul ei. Așa mi se pare civilizat. |
URANUS7 a scris: | [...] adolescență întârziată [...] | Recunosc!
URANUS7 a scris: | Vi l-as da ca un foarte bun exemplu pe Octavian Blagoi, ca moderator. | Total de acord!
URANUS7 a scris: | Eu nu mai am vârsta de 20 de ani ca dumneavoastră |
URANUS7 a scris: | Deci: civilizat, va rog. Sunt absurd? | Nu știu, eu nu judec persoane ca alții!
Dar pot spune vorba din popor: „Bună ziua ți-am dat, belea am căpătat”...
|
|
Sus |
|
 |
Teo B01 Membru

Data inscrierii: 26 Sep 2019 Mesaje: 676
|
Trimis: 30 Apr 2025 15:48 Download mesaj |
|
|
|
Astazi
|
177.54 kb |
de 161 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
varadinagypal Membru

Data inscrierii: 27 Iul 2013 Mesaje: 482
|
Trimis: 30 Apr 2025 18:19 Download mesaj |
|
|
|
asa se face, Teo B01
aduc un pseudo-continuum dintr-o scanare de SHG, off band
|
70.57 kb |
de 150 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
iulian90 Membru

Data inscrierii: 13 Sep 2016 Mesaje: 2801
|
Trimis: 30 Apr 2025 19:29 Download mesaj |
|
|
|
@Teo B01. Frumoasa imaginea cu discul solar, fain prelucrata si detaliata.
_________________ Gigant 245/1286mm,Seben 150/1400mm ,Sky-Watcher 130/900mm,Atlas Explorer 114/900mm,Optus 76/700mm, Luneta 80/900mm, Spectroheliograf cu retea de difractie 1800 l/mm si apertura de 60mm, Binoclu Bresser Superfocus 10x50. |
|
Sus |
|
 |
URANUS7 Membru

Data inscrierii: 21 Iun 2011 Mesaje: 3135
Motto: NICIODATA NU ESTI DESTUL DE PRICEPUT, NICIODATA NU STII SUFICIENT DE MULT DAR ...INCEARCA MEREU SA TE PERFECTIONEZI CRITICANDU-TE FARA MILA! :>) Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 01 Mai 2025 23:51 Download mesaj |
|
|
|
Azi, cerul aparent senin, era plin de o ceață fina, tulburată de curenți.
Iată cum arăta AR4079 azi dimineață.
Am reușit să selectez doar câteva cadre decente, la o asemenea lungime a focalei așa că nu am avut prea multe pretenții la calitate.
|
98.54 kb |
de 92 ori |

|
_________________ Gabriel |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|