Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Claudiu Membru

Data inscrierii: 16 Noi 2007 Mesaje: 232
Motto: Og say aperture always win and Durk say central obstruction bring contrast demons” Localitate: High Wycombe, UK
|
Trimis: 05 Feb 2008 13:56 Download mesaj |
Titlul subiectului: Topic inchis |
|
|
|
Format 1.25", metalic, model scurt (macar nu lung).
Multicoated acromat, sa nu fie scump  _________________ Science without religion is lame, religion without science is blind. -- Albert Einstein
Ultima modificare efectuata de catre Claudiu la 09 Feb 2008 17:51, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |
HoO_Germany Membru

Data inscrierii: 13 Mar 2006 Mesaje: 1260
|
Trimis: 05 Feb 2008 17:03 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: Cumpar Barlow 2x sh |
|
|
|
Claudiu a scris: | Format 1.25", metalic, model scurt (macar nu lung).
Multicoated acromat, sa nu fie scump  |
Care pret "nu este scump"? Eu pot ofera o Barlow 2x Apo Series nouo, pentru 55 Euro. _________________ CS Robert
House of Optics Germany
www.hoo-germany.de / info(@)hoo-germany.de
Tel.: +49 2452 976144 |
|
Sus |
|
 |
Claudiu Membru

Motto: Og say aperture always win and Durk say central obstruction bring contrast demons” Localitate: High Wycombe, UK
|
Trimis: 05 Feb 2008 17:19 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
sunt de acord cu tine, dar avind in vedere ca euro este mare si taxele de transport nu sunt chiar neglijabile, costul se ridica la 250 RON.
Eu doresc un produs similar sau identic cu ce oferi dar la un pret de maxim 100 ron (SH) ... plus ca am un singur ocular cu care-l voi folosi. _________________ Science without religion is lame, religion without science is blind. -- Albert Einstein |
|
Sus |
|
 |
HoO_Germany Membru

|
Trimis: 05 Feb 2008 22:52 Download mesaj |
|
|
|
Claudiu a scris: | sunt de acord cu tine, dar avind in vedere ca euro este mare si taxele de transport nu sunt chiar neglijabile, costul se ridica la 250 RON.
Eu doresc un produs similar sau identic cu ce oferi dar la un pret de maxim 100 ron (SH) ... plus ca am un singur ocular cu care-l voi folosi. |
Ok inteleg
Transportul ar veni cu max. 15 Euro, eu nu stiu cat face suma asta totala de 70 euro in RON? _________________ CS Robert
House of Optics Germany
|
Sus |
|
 |
Claudiu Membru

|
Trimis: 05 Feb 2008 23:03 Download mesaj |
|
|
|
In lei face cit am zis. (la eur= 3.65 RON)
Din fericire magazinele online din tara au preturile nemodificate din vremea in care euro era mai mic. Astfel Adaptoarele Barlow Synta care se gasesc peste tot in Eur au si la noi preturi cuprinse intre 40 si 60 eur cu transport.
Din pacate bugetul este cel pe care l-am precizat. Sunt sigur ca este cineva care (ideal din Bucuresti) se poate desparti de barlow-ul sau.
Alminteri am sa dau curs (putin mai tirziu) unei oferte de retail.
Numai bine. _________________ Science without religion is lame, religion without science is blind. -- Albert Einstein |
|
Sus |
|
 |
HoO_Germany Membru

|
Trimis: 05 Feb 2008 23:58 Download mesaj |
|
|
|
Ok, mersi pentru informatie.
Ai dreptate, este posibil a gasi asa o Barlow cu mai putin bani , dar fii atent ca exista 2 versiuni de Barlow ca astea de la Synta. Una este aceea de Apo Series care este buna pentru pretul ei, si una este aceea data in colet, care nu face sens si nu are calitate buna. _________________ CS Robert
House of Optics Germany
|
Sus |
|
 |
Claudiu Membru

|
Trimis: 09 Feb 2008 14:52 Download mesaj |
|
|
|
Intrebare despre barlow-ul de la Synta, APO - i se demonteaza corpul cu lentilele (pentru a se insuruba in ocular - ar da 1.5x) sau este lipit ?
Si inca o curiozitate - a aparut in RO magnificul shorty plus
e triplet (acromat, nu apo) si in state este printre cele mai folosite.
Isi merita banii ? fata de barlow-urile Synta, TS, etc. _________________ Science without religion is lame, religion without science is blind. -- Albert Einstein |
|
Sus |
|
 |
horatius Membru

Data inscrierii: 06 Apr 2006 Mesaje: 1203
|
Trimis: 09 Feb 2008 16:43 Download mesaj |
|
|
|
La Barlow-ul de la Synta se poate desuruba corpul cu lentilele.
Renumitul barlow shorty poate fi achizitionat sub marca Celestron - barlow Celestron Ultima 2X. Cel de la Celestron e originalul, e facut in Japonia, nu China precum alte shorty barlow-uri. De meritat merita, insa diferentele nu sunt extraordinare, nu e Barlow-ul perfect. Cele de la Televue sau modelul Carl Zeiss facut de Baader sunt aproape perfecte. |
|
Sus |
|
 |
|