Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233882 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
sionut Membru

Data inscrierii: 06 Mai 2022 Mesaje: 11
|
Trimis: 07 Mai 2022 22:57 Download mesaj |
Titlul subiectului: Salutari din Bucuresti |
|
|
|
Hello,
Sunt pasionat de fotografie, peisaje, pasari si mai nou de stele. Ne-am luat o luneta de la Lidl (eu si cel mic - 9 ani) anul trecut si ne-au placut stelele, am vrut mai mult si am trecut la un telescop de amatori: National Geographic, 114/900 (plastic ieftin, dar se descurca binisor pentru ce avem nevoie).
Vrem si mai mult acum - lucruri bune si de calitate pe care sa le folosim ani de zile. Urmaresc forumul de vro luna si am o tona de intrebari, am nevoie si de sfaturi + ne intereseaza si sectiunea Bazar (optica se curata usor daca nu este zgariata) ... dar toate la timpul lor.
Seara faina! |
|
Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 11248
|
Trimis: 07 Mai 2022 23:11 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Bine ai venit! |
|
Sus |
|
 |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9694
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 08 Mai 2022 07:59 Download mesaj |
|
|
|
Bine ai venit! Sper că ați fost ieri la Astro Fest în Parcul Crângași?
A fost o mulțime de lume, am dat explicații oricui a întrebat. A venit o mămică cu un telescop de jucărie, primit cadou de fica ei de 6-7 ani, în sacoșă, că nu au reușit să vadă nimic... Le-am arătat cum se poate folosi, chiar dacă este plastic ieftin, s-au bucurat mult că au putut vedea Luna prin lunețică.
Dacă nu ați ajuns, nu-i bai, se vor mai face astfel de acțiuni. Următorul va fi Asteroid Day la Institutul Astronomic, Ziua Porților Deschise+Noaptea Muzeelor când vor mai fi activități cu publicul. De asemenea, puteți merge cu grupuri de amatori la o sesiune de observații la Comana, când or fi, se mai anunță pe aici sau pe FB. Senin să fie și pace fără viruși.
Pe forum sunt materiale destule și pentru toată lumea. Ce nu înțelegeți, mai întrebați. Spor la studiat! _________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
Sus |
|
 |
sionut Membru

Data inscrierii: 06 Mai 2022 Mesaje: 11
|
Trimis: 10 Mai 2022 21:33 Download mesaj |
|
|
|
Bine v-am gasit!
@Erwin - nu am apucat, a trebuit sa lucrez sambata, dar fac tot posibilul sa ajung data viitoare. La observator am fost de multe ori, prefer cand este cu plata (mai putin aglomerat).
La partea cu materiale pentru toata lumea, nu pot sa te contrazic, am invatat o gramada de pe forum si inca o mai fac.
Seara faina si cer senin la noapte! |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|