Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 236878 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2887 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Tud_Golt |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1016 la data de Mar Sep 09, 2025 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
cristian iacob Membru

Data inscrierii: 14 Mar 2019 Mesaje: 31
|
Trimis: 07 Feb 2021 18:36 Download mesaj |
Titlul subiectului: Ocular Vixen SLV 25mm |
|
|
|
Buna ziua,
ofer spre vanzare un ocular marca Vixen, model SLV, 25mm pentru pretul de 350 de lei. In aceasta valoare nu sunt incluse taxele postale/curier, care ar urma sa fie achitate de catre cumparator. Precizez ca livrarea in Bucuresti pote fi facuta personal. Va prezint in continuare cateva date relevante in legatura cu acest produs si o serie de fotografii ale ocularului in cauza:
- distanta focala: 25mm;
- eye relief: 20mm;
- masa: 151 de grame;
- camp vizual aparent: 50 de grade;
- data achizitiei: 05.02.2020, nou de pe site-ul firstlightoptics.com;
- tara in care a fost fabricat: China;
- stare actuala: foarte buna dpdv optic si mecanic. L-am folosit de maxim zece ori. Ocularul nu prezinta nicio urma de mucegai sau alte defecte ale lentilelor. Dupa fiecare folosire in care se forma condens din pricina diferentei de temperatura (iarna aceasta), am aerisit natural ocularul pana s-au evaporat toate urmele de condens. Din pricina sistemului de fixare in oglinda mea diagonala, de-a lungul circumferintei metalice existe mici urme ale prinderii, care nu afecteaza sub nicio forma calitatea optica sau mecanica o ocularului. Doresc sa vand acest ocular, intrucat am achizitionat un Baader Morpheus de 17,5mm, iar campul vizual oferit de fiecare ocular este foarte apropiat. Altfel, am fost foarte multumit de calitatea optica si mecanica a ocularului Vixen 25mm SLV. Valoarea de 20mm a eye relief-ului ii ajuta pe cei care poarta ochelari si in general face observatiile mai comode, in opinia mea.
Pachetul va contine toate componentele originale: ocularul, cele doua capace, punga si cutia.
Va stau la dispozitie pentru a va raspunde la orice intrebare in legatura cu acest ocular.
Cer senin!
Cristian
Descriere: |
|
Marime fisier: |
165.86 kb |
Vizualizat: |
de 1340 ori |

|
|
158.35 kb |
de 1340 ori |

|
Se pot observa pe sectiunea metalica urme ale fixarii ocularului in oglinda zenitala. |
|
179.97 kb |
de 1340 ori |

|
|
175.96 kb |
de 1340 ori |

|
|
163.9 kb |
de 1340 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
cristian iacob Membru

|
Trimis: 12 Feb 2021 00:57 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Bump! Ocularul este in stare foarte buna (aproape ca nou), iar pretul este inferior celui intalnit pe site-urile de specialitate din Romania pentru un ocular similar nou.
|
|
Sus |
|
 |
cristian iacob Membru

|
Trimis: 15 Feb 2021 15:04 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Buna ziua!
Ocularul a fost vandut. Va multumesc pentru gazduire. Cred ca anuntul poate fi inchis.
Cer senin,
Cristian
|
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|