Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 233913 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2834 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: Despinarom |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 627 la data de Lun Oct 21, 2024 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Laurentiu Membru

Data inscrierii: 30 Apr 2005 Mesaje: 2536
Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 13 Feb 2019 20:16 Download mesaj |
Titlul subiectului: Power Box 12V, 40Ah |
|
|
|
Salut,
n-am mai dat de mult pe aici si am zis sa sparg gheata cu noua mea... creatie.
Este vorba despre o cutie vcare contine o baterie de 12V, 40Ah, Deep Cycle, plus distribuitor de tensiune pentru 6 consumatori, voltmetru, o siguranta principala de 10A si cate una de 5A pentru fiecare consumator separat. Cutia include si incarcatorul in 7 trepte (chinezesc, dara care pana acum a functionat fara probleme), in compartimentul din stanga. In cel din dreapta e loc pentru diversele accesorii sau cabluri.
Cu totul trage la cantar vreo 20 kg din care bateria are 16.
Poze, poze...
Descriere: |
|
Marime fisier: |
545.69 kb |
Vizualizat: |
de 3860 ori |

|
|
403.13 kb |
de 3860 ori |

|
|
555.58 kb |
de 3860 ori |

|
|
535.04 kb |
de 3860 ori |

|
|
535.04 kb |
de 3860 ori |

|
|
664.29 kb |
de 3860 ori |

|
_________________ Laurentiu
.............................
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
jimao22 Moderator

Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2914
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

Motto: Apparently, besides the anti-matter and dark matter the scientists have recently discovered also the "doesn't-matter"; however this new discovery has no influence on the known universe, whatsoever Localitate: Timisoara
|
Trimis: 13 Feb 2019 23:51 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Multumesc !
Sa vedem cat ma tine reintoarcerea (care se petrece cam odata la 2 revolutii complete ale lui Marte )
"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one." (Albert Einstein) |
|
Sus |
|
 |
Vlad Lazanu Membru

Data inscrierii: 27 Oct 2008 Mesaje: 182
Motto: "In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves." - C. SAGAN
|
Trimis: 11 Mar 2019 14:25 Download mesaj |
|
|
|
Salut!
Foarte fain a iesit
Si acum intrebare: cutia, de unde ai luat cutia?
Tot ma chinui de niste zile sa gasesc o valiza (cutie de scule) pentru un proiect identic, tot cu o baterie de 12V 40Ah (care aparent are 13Kg - https://www.caranda.ro/product/dc12-40/). Problema de care ma lovesc insa, este ca nu gasesc niciunde o informatie legata de ce greutate suporta cutiile respective; am oaresice retineri cand le vad facute din plastic, mai ales pe la manere si balamale. Mi-e ca nu sustin atata greutate. In acelasi timp caut si sa nu fie foarte voluminoasa; prefer sa intre bateria cat mai fix, plus ceva spatiu cat sa imi permita montarea unor mufe mama de bricheta auto.
Ai vreo sugestie?
Merci frumos,
Vlad
|
|
Sus |
|
 |
Laurentiu Membru

|
Trimis: 11 Mar 2019 18:31 Download mesaj |
|
|
|
Cutia am luat-o dintr-o piata de vechituri de langa... Zurich
I-am ranforsat fundul, pentru mai multa siguranta, cu doua traverse (platbanda) din aluminiu nituite.
|
Sus |
|
 |
Vlad Lazanu Membru

Motto: "In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves." - C. SAGAN
|
Trimis: 11 Mar 2019 19:03 Download mesaj |
|
|
|
De retinut ideea cu ranforsatul
Intre timp mi-a mai venit o idee: cutii de munitie
Se gasesc pe la army shop-uri. Sunt ceva mai grele, dar macar te poti baza pe ele cat de cat. Aviz celor pe care ii "coafeaza" o astfel de solutie.
Merci de raspuns,
Vlad
|
|
Sus |
|
 |
Erwin Moderator

Data inscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 9695
Motto: panta rhei Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 13 Mar 2019 00:44 Download mesaj |
|
|
|
Efecte militare de la reformă se mai găsesc pe la târguri, cel puțin în București am văzut, la Vitan și pe Valea Cascadelor. Posibil și lăzi sau cutii de armament. Alea de muniții de obicei sunt din lemn. Dar se pot construi ușor pe dimensiune, din placaj multistrat, tego sau plăci de lemn natur.
_________________ bino: 8x22, 7x42, 10x50, 10x80, spotting: 10x46, 20x60
Telescoape RFT70 F/4, 80/900, RFT 110 F/5.5, Meade 90 F/10, ED80 F/6
MTO-11CA 100/1000, Cass Clasic 8"F/15, dobson newt.158/1240 DH, 4"F/4.6
piston AZ mount (R), Vixen GP, minidob |
|
Sus |
|
 |
Vlad Lazanu Membru

|
Trimis: 13 Mar 2019 01:21 Download mesaj |
|
|
|
Buna idee cu targurile
Cutii de munitie am gasit mai mult metalice; cel putin pe net.
De exemplu: https://www.militarysurplus.ro/rum_m_Surpl...-1028.html
Mai gasisem si asa ceva, chipurile special pentru baterie:
https://www.epixmarine.ro/cutie-baterie-ve...od?page=47
Desi sunt tot din plastic, fiind facute "pentru baterie", as tinde sa cred ca rezista sa tina un 13-15Kg. Doar ca nu prea imi place nici prinderea precara a capacului, si nici faptul ca nu are maner. Cu toate astea am observat ca altii si-au facut power box chiar din asa ceva.
Mi-ar placea sa mesteresc eu una de la zero, fix dupa nevoie, dar sunt limitat de timp destul de rau.
Mai studiez.
|
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|