Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Dany2012George Membru

Data inscrierii: 10 Ian 2014 Mesaje: 12
Motto: You life only once, but if you live right, once is enough Localitate: Galati
|
|
Sus |
|
 |
MariusP Moderator

Data inscrierii: 20 Iun 2007 Mesaje: 4227
|
Trimis: 13 Ian 2014 14:41 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu trebuie sa deschizi un topic nou cand vrei sa-ti actualizezi anuntul initial! Foloseste butonul postreply pentru asta si scrii ce vrei in acelasi topic, evident respectand regulile forumului si ale categoriei...
Topicul vechi, deschis in 10 ian. ti l-am sters.
|
|
Sus |
|
 |
Dany2012George Membru

Motto: You life only once, but if you live right, once is enough Localitate: Galati
|
Trimis: 14 Ian 2014 11:13 Download mesaj |
Titlul subiectului: Multumesc |
|
|
|
Buna dimineata si multumesc mult pt. sfatul acordat voi tine cont pe viitor de acest aspect desigur
_________________ Dany George |
|
Sus |
|
 |
Dany2012George Membru

|
Trimis: 14 Ian 2014 11:17 Download mesaj |
Titlul subiectului: Inca ceva |
|
|
|
Eu fiind novice in utilizarea si inscrierea pe astfel de forumuri nu prea stiu exact cum se folosesc aceste interfete de pe un Forum ceea ce imi creaza oarecare dificultati in folosire si intelegerea modului cum functioneaza motiv pt. care acum chiar nu am inteles totusi daca anuntul meu si poza au ramas vizibile inca pe forum la acest topic sau nu??
|
Sus |
|
 |
Dan.G Membru

Data inscrierii: 09 Dec 2013 Mesaje: 257
|
Trimis: 15 Ian 2014 22:45 Download mesaj |
|
|
|
Salut,
Ai cumva o poza a produsului propiu zis ?
|
|
Sus |
|
 |
Dany2012George Membru

|
Trimis: 16 Ian 2014 11:08 Download mesaj |
Titlul subiectului: raspuns |
|
|
|
Am postat poza produsului la anuntul dat, ma intreb cum de nu ati observat-o sau cumva nu apare? Ma rog , atasez la raspunsul acesta o noua poza desi era foarte simplu sa intrati pe linkul anexat de mine la anunt, al magazinului online unde il puteati cauta si vedea la vanzare.
PS: daca santeti interesat dati-mi de stire la telefon 0770292757 e mult mai simplu, oricum aici nu ma prea descurc cu trimisul si cititul mesajelor
Descriere: |
|
Marime fisier: |
69.4 kb |
Vizualizat: |
de 6217 ori |

|
|
Sus |
|
 |
Bogdan Bogdan Membru

Data inscrierii: 18 Dec 2012 Mesaje: 19
|
Trimis: 16 Ian 2014 19:31 Download mesaj |
|
|
|
Dany, colegii de forum se refera la o poza propriu zisa, adica facuta de tine, nu copy paste de pe pagina producatorului. Vor sa vada detalii, cum arata, in ce stare se prezinta, grad de uzura, praf...etc.
|
|
Sus |
|
 |
Dany2012George Membru

|
Trimis: 17 Ian 2014 11:55 Download mesaj |
Titlul subiectului: Buna Ziua |
|
|
|
Am inteles asta insa o poza reala a telescopului meu nu s-ar deosebi deloc de cea a producatorului simplu findca unealta este NOU NOUTA asa cum am si specificat la anuntul dat si motiv pt. care am considerat ca o altfel de poza nu ar putea evidentia nimic deosebit dat fiind si faptul ca scula cu pricina este achizitionata din acelasi loc si grad de uzura nu are cum sa aiba precum nici nu are fiind noua 99,9% iar eu daca al vand la acest pret atat de mic dispus si constient fiind ca pierd multi bani la el adica cca. 24 milioane o fac impins de o situatie neplacuta personala din punct de vedere material si nu pt. ca as fi nestiutor de implicatiile pierderi . am actele de g\rantie inca valabile cat si factura fiscala si cea de la Curieratul rapid ce atesta sumele platite integral de mine pt. achizitia sculei , cred ca este suficient , cine doreste sa-l cumpere nu are motive de ingrijorare plus ca cine este direct si sincer interesat merge pe principiul , venit , vazut cumparat,
|
33.84 kb |
de 6070 ori |

|
|
38.75 kb |
de 6070 ori |

|
|
Sus |
|
 |
Dan.G Membru

Data inscrierii: 09 Dec 2013 Mesaje: 257
|
Trimis: 19 Ian 2014 22:08 Download mesaj |
|
|
|
Buna seara,
Faci o poza la produs te rog sa vedem si noi cum arata, deasemena ne spui te rog ce vezi prin el ? Cat de evidenta este coma la focus mare ?
Multumesc.
P.S.
Eu sunt interesat dar nu pot sa vin la galati sa vad si sa cumpar.
|
|
Sus |
|
 |
Dany2012George Membru

|
Trimis: 20 Ian 2014 10:11 Download mesaj |
Titlul subiectului: Buna Dimineata |
|
|
|
Imi pare rau insa deja ma contactat altcineva din Buc. [ iar la mine cuvantul este cuvant ] care este persoana cat se poate de serioasa si direct interesata de produs si care va veni in cateva zile la Galati pt. al cumpara avand in vedere ca produsul este nou la cutie si aproape nefolosit alte comentarii ar fi de prisos si neavenite gandesc eu asta deoarece eu m-am uitat prin el doar de 4 ori deci l-am folosit doar doua nopti timp in care am putut admira cu mare precizie si claritate constelatia Orion de care sant direct interesat din motive personale de tin de o anumita dorinta de cunoastere mai detailata a unei anumite stele din respectiva constelatie.Multumesc oricum pt. mesaj si interesul dvs. O zi buna si mult succes va doresc in activitatea dvs. de Astronom amatorde care nu ma indoiesc ca santeti pasionat ca si mine dealtfel.
|
Sus |
|
 |
aandrei Membru

Data inscrierii: 10 Ian 2013 Mesaje: 494
Motto: Inteligenta si viata sunt proprietati fundamentale ale materiei. Localitate: Constanta
|
Trimis: 20 Ian 2014 19:40 Download mesaj |
|
|
|
Imi puteti spune, va rog, de care stea sunteti interesat? Intreb asta in conditiile in care si eu am un interes personal legat de aceasta constelatie. Eventual pe PM.
_________________ Newtonian Dobson Capella 10", F 4,7 |
|
Sus |
|
 |
Dany2012George Membru

|
Trimis: 21 Ian 2014 10:35 Download mesaj |
Titlul subiectului: Buna dimineata |
|
|
|
Sigur ca DA , normal ca va pot spune nu vad de ce nu v-as spune in fond tine de cunoastere si mai ales de aflarea unor adevaruri tulburatoare despre provenienta noastra si a formelor de viata de pe Terra, asadar este vorba despre faimoasa Alnilam fara insa a face exceptie de la acelasi interes si in acelasi scop si de alte cateva stele importante ale acestei constelatii cum ar fi ; Rigel, Saiph, Bellatrix, Betelgeuse, si chiar si Alnitak de asemenea.Cert este un singur lucru pt. mine personal si anume ca semintia omeneasca sau cel putin o parte si o rasa anume cel putin provine sau isi are obarsia din aceasta constelatie.In speranta ca raspunsul meu va satisfacut curiozitatea pe deplin va urez o zi cat mai placuta cu multe impliniri pe toate planurile si ne mai auzim aici . O zi faina sa aveti.
|
18.87 kb |
de 5779 ori |

|
|
Sus |
|
 |
Dany2012George Membru

|
Trimis: 22 Ian 2014 09:11 Download mesaj |
Titlul subiectului: TELESCOPUL SA VANDUT |
|
|
|
PENTRU CEI CE DORESC SA MA CONTACTEZE IN VEDEREA ACHIZITIONARII TELESCOPULUI EXPUS DE MINE LA VANZARE AI ANUNT CA SCULA SA VANDUT DEJA, AM INCERCAT SA STERG TOPICUL FARA A STI IN PREALABIL CA NU SE MAI POATE STERGE .
|
Sus |
|
 |
|