Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
mcuzic2002 Membru

Data inscrierii: 06 Ian 2007 Mesaje: 443
Motto: - Localitate: Sibiu
|
Trimis: 11 Feb 2013 13:59 Download mesaj |
Titlul subiectului: cumpar obiectiv acromat Carton 60mm +focuser 1.25" |
|
|
|
Desi sunt fericitul posesor al unui ED80mm,mã arde rãu de tot sã construiesc ceva ...am in casã un tub de carton care mi-ar permite constructia unei lunete de 60mm f/13...dacã aveti un obiectiv care sã corespundã cerintelor mele,si are un pret rezonabil,vã rog sã mã contactati...sunt interesat si de un focuser 1.25",metalic,de bunã calitate...multumesc  |
|
Sus |
|
 |
ursamajor Membru exclus

Data inscrierii: 08 Oct 2010 Mesaje: 2796
Motto: Start spre viitor... Localitate: Brăila
|
Trimis: 11 Feb 2013 17:17 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
[MESAJ SISTEM]: Acest mesaj nu este vizibil public, datorita statutului utilizatorului care a scris mesajul. _________________ Nu te teme de umbre: ele doar arată că există lumină în apropiere. |
|
Sus |
|
 |
mcuzic2002 Membru

|
Trimis: 11 Feb 2013 18:14 Download mesaj |
|
|
|
Din gresealã ...multumesc cã mi-ai atras atentia...rog un moderator sã mute anuntzul in rubrica potrivitã |
|
Sus |
|
 |
mcuzic2002 Membru

|
Trimis: 02 Apr 2013 23:52 Download mesaj |
|
|
|
Up!...mesajul este încã de actualitate...caut un obiectiv Carton de 60mm cu focalã lungã si focuser de 1,25 " |
|
Sus |
|
 |
mcuzic2002 Membru

|
Trimis: 19 Sep 2013 21:41 Download mesaj |
|
|
|
salut,mesajul este încã de actualitate...caut un obiectiv de lunetã (Carton sau nu) de 60mm,preferabil cu focala lungã.Astept in privat oferte.Caut si un focuser decent.Multumesc  |
|
Sus |
|
 |
lentilozaur Membru

Data inscrierii: 13 Aug 2009 Mesaje: 741
|
Trimis: 22 Sep 2013 18:02 Download mesaj |
|
|
|
Cel mai simplu este sa iti aduci o luneta completa Carton "de afara". Se vand la preturi ridicol de mici cu montura, oculare, diagonala, finder si cutie originala din lemn. Orice ai mesteri dintr-un obiectiv nu va iesi ca un instrument vintage complet care este si un produs de colectie. Pretul pentru in instrument in stare perfecta poate ajunge la 400RON iar daca il iei pe componente sau cu mici "probleme" poate scadea si pana la 200RON. |
|
Sus |
|
 |
mcuzic2002 Membru

|
Trimis: 22 Sep 2013 18:06 Download mesaj |
|
|
|
Adrian,m-ai fãcut curios...poti sã-mi dai niste link-uri?...mersi  |
|
Sus |
|
 |
lentilozaur Membru

Data inscrierii: 13 Aug 2009 Mesaje: 741
|
Trimis: 22 Sep 2013 18:17 Download mesaj |
|
|
|
Bineinteles ca peste ocean in US vei gasi cele mai ieftine exemple insa l-am vazut nu o data si pe situri de profil din Europa
http://www.astromart.com/classifieds/detai..._id=824595
In general iti spun din propie experienta ca daca iti doresti cu adevarat in Carton complet il vei gasi si la noi pe continent ca sa salvezi din trasport. In vest multa lume incearca sa scape de sculele japoneze vechi. Trebuie sa stai sa il urmaresti pe ebay-urile din tarile comunitare sau pe alte situri de amatori europene. Faptul ca este ieftin si altii il vand nu inseamna ca nu isi gaseste cumparatori  |
|
Sus |
|
 |
|