Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
Catalin Paduraru Membru

Data inscrierii: 08 Mai 2006 Mesaje: 2285
|
Trimis: 17 Dec 2006 00:23 Download mesaj |
Titlul subiectului: Sarpe |
|
|
|
Catalin Alexandru, Paduraru a.k.a. Sarpe
Pasionat de astronomie din 2002, iar la primul contact cu astronomia nici nu stiam ce e aia Asta s-a intamplat in tabara de astronomie SARM unde am fost dus cu "forta" (era foarte ieftin) de catre profa de fizica din liceu. Si de atunci sunt tot timpul cu ochii in stele.
Printre altele m-au interesat foarte mult intrumentele astronomice ceea ce a adus la telescopul nr. 20 contruit de mine de curand.
Imi place foarte mult sa observ dso-uri dar nu dau inapoi indiferent de domeniu.
Sunt o persoana careia ii place mai mult practicul si fizicul decat teoria.
Daca va pot fi de ajutor cu "experienta" mea va rog sa ma contactati.
Numai bine!
Ultima modificare efectuata de catre Catalin Paduraru la 18 Dec 2006 00:37, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |
Abel Cavași Membru

Data inscrierii: 17 Iul 2006 Mesaje: 2527
Motto: Un șchiop mergând pe drumul drept ajunge înaintea celui rătăcit care aleargă. (Spinoza) Localitate: România, Satu Mare
|
Trimis: 17 Dec 2006 08:35 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Din experiența ta mai putem învăța și faptul că "forța" aplicată unde trebuie și la momentul oportun este una dintre cheile succesului. _________________ Oamenii sunt extrem de valoroși |
|
Sus |
|
 |
Alexandru Rautu Membru

Data inscrierii: 15 Sep 2006 Mesaje: 748
Motto: "Imagination without knowledge is ignorance waiting to happen" Localitate: Anglia
|
Trimis: 17 Dec 2006 23:45 Download mesaj |
Titlul subiectului: Re: Sarpe |
|
|
|
sarpe a scris: | Asta s-a intamplat in tabara de astronomie SARM unde am fost dus cu "forta" (era foarte ieftin) de catre profa de fizica din liceu. Si de atunci sunt tot timpul cu ochii in stele. |
... c-am fortzoasa profa aia a ta ... acuma cred ca-i multumesti sau ma rog ca te trimis in tabara aia ... eu stiu ca esti pe acest forum de ceva vreme dar cu acesta ocazie iti spun "salut" ... numai bine! _________________ It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it. |
|
Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

|
Trimis: 18 Dec 2006 00:39 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc pentru urare. Da este o profa cu un caracter puternic si care a intuit bine. Si ii multumesc pentru ca m-a ales pe mine sa ma trimita si sunt sigur ca este mandra de mine.
Numai bine! |
|
Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

|
Trimis: 17 Sep 2007 22:54 Download mesaj |
|
|
|
De acum nu mai sunt Sarpe (cu numele fiindca cu caracterul nu am fost niciodata) ci Catalin Paduraru.
Spor! |
|
Sus |
|
 |
Catalin Paduraru Membru

|
|
Sus |
|
 |