Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
lentilozaur Membru

Data inscrierii: 13 Aug 2009 Mesaje: 741
|
Trimis: 13 Mar 2013 23:53 Download mesaj |
Titlul subiectului: Cutie pastrare oculare |
|
|
|
Vand cutie din lemn transformata pentru pastrarea ocularelor. Este mai degraba pentru colectionari si cei care doresc sa isi "expuna" ocularele intr-o maniera placuta nu pentru luat "pe teren". Se pot pune in ea sase oculare pe 1.25" (cu diametrul maxim de 40mm) si doua pe 2" sau alte accesorii (cu diametrul maxim de 65mm) etc. Am tinut o vreme ocularele si colimatoarele in ea insa acum sta nefolosita. Dau si diverse bucati de burete pentru eventuale transformari, modificari, separari etc dupa imaginatia fiecaruia impreuna cu o bucata de material moale negru pe care l-am folosit pentru captusire (mai este loc de foarte multe imbunatatiri). Cutia este absolut noua, impecabila chiar daca o am de cativa ani. Dimensiuni exterioare 32,5x20x10cm. Pret 60RON.
Descriere: |
|
Marime fisier: |
334.31 kb |
Vizualizat: |
de 1459 ori |

|
Descriere: |
|
Marime fisier: |
470.44 kb |
Vizualizat: |
de 1459 ori |

|
_________________ www.lentilozaur.ro |
|
Sus |
|
 |
zoth Membru

Data inscrierii: 31 Mar 2006 Mesaje: 5957
Motto: decat ceva prost, mai bine nimic bun ... Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 16 Mar 2013 17:02 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Foarte faina cutia de oculare
Daca este disponibila inca si se poate recompartimenta ma intereseaza!
Mi-a adus aminte de setul ZAO II ce venea in cutie de lemn si includea si un barlow bun.
In ideea asta mi-as adaposti setul de ortoscopice Kasai (8 bucati), barlowul si cele doua Konig-uri militare pe 2".
_________________ Fujinon 10x50FMTR SX; AR 80F15; TS 102SD |
|
Sus |
|
 |
lentilozaur Membru

|
Trimis: 16 Mar 2013 17:30 Download mesaj |
|
|
|
Cutia este disponibila. Pentru Kasai ar trebui sa decupezi 5 dreptunghiuri din placaj de 4-5mm grosime si sa imparti zona "de sus" lipindu-le fara complicatii pe muchiile de contact cu cutia. Am facut proba si un Kasai intra in spatiul respectiv care are 70mm latime. Restul materialului "negru" pe care il mai am este suficient pentru captusirea modificarii. In partea de jos ai deja burete (nimic nu este lipit in afara de captuseala capacului asa ca se desface totul usor). Restul compartimentelor nu le-as schimba pentru ca sunt "din fabrica", sunt solide, sunt deja captusite si nu are rost sa le desfaci. O alta combinatie ar fi sa imparti casutele de jos in jumatate, tot cu placaj. Au 102 lungine si cred ca iti pot intra frumos cate 2 Kasaiuri in unele dintre ele (cel putin focalele scurte care nu depasesc 45mm) si sus iti ramane spatiu pentru cele de 2" unde eventual mai poti face un perete din placaj. E o chestiune doar de rabdare si imaginatie. Imi poti da PM sau tel daca te hotarasti. Multumesc.
|
Sus |
|
 |
zoth Membru

Data inscrierii: 31 Mar 2006 Mesaje: 5957
Motto: decat ceva prost, mai bine nimic bun ... Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 16 Mar 2013 18:00 Download mesaj |
|
|
|
Multumesc. Vorbim maine cand ajung si eu acasa.
_________________ Fujinon 10x50FMTR SX; AR 80F15; TS 102SD |
|
Sus |
|
 |
lentilozaur Membru

|
Trimis: 17 Mar 2013 22:36 Download mesaj |
|
|
|
Cutia este rezervata. Multumesc.
|
Sus |
|
 |
lentilozaur Membru

|
Trimis: 23 Mar 2013 21:48 Download mesaj |
|
|
|
Cutia nu mai este disponibila. Se poate inchide topicul. Multumesc.
|
Sus |
|
 |
|