Titlul subiectului: Vand telescop newton/montura dobson 200mm home made
Se scoate la vanzare telescopul creatie personala. Elementele optice au fost cumparate de la un coleg de pe forum si provin de la un Skywatcher 200/1000 f5.
Focuser-ul este cel de aici : http://astromagazin.ro/catalog/focuser-cra...8nshv9cpr2
Am folosit un laser verde pt "tintire".
Miscare pe altitudine este realizata de 2 capace de tevi care calca pe saibe de teflon pt o miscare foarte lina. Miscare pe azimuth este facuta tot pe saibe de teflon cate una fixata pe fiecare placa din baza monturii.
Motivul vanzarii, desi am muncit mult la el si imi pare rau sa il dau, m-a prins "febra milimetrilor" si as vrea ceva mai mare de 200, un 250 sau chiar un 300mm.
Daca cineva doreste mai multe informatii, va rog sa ma intrebati.
Scuze de intarzierea cu care am raspuns, dar momentan nu il mai dau, nu mai sunt fonduri pt upgrade..dar probabil o sa revina la vanzare spre primavara cand o sa reusesc sa strang bani pentru altul.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum