Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
psemil Membru

Data inscrierii: 16 Aug 2010 Mesaje: 888
|
|
Sus |
|
 |
jimao22 Moderator

Data inscrierii: 12 Apr 2010 Mesaje: 2914
Motto: [descopera lumina] Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 14 Oct 2012 00:11 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Mi-am permis sa fac o mica prelucrare in sensul sugerat de antevorbitori - reducerea rozului de la stele ce apare inevitabil la prelucrarea in paleta Hubble.
In Photoshop: Filter - Noise - Reduce noise. Se da sliderul de la Strenght la 0, cel de la Reduce color noise la 100% si cel de la Sharpen details la 0. PS o sa considere stelele ca si zgomot de culoare si o sa le modifice culoarea catre alb. Daca vrei sa iasa si mai albe, repeti inca odata procesul.
Mi-am permis sa rotesc si imaginea si sa-i fac si un flip orizontal, sa semene cu ce eram obisnuit sa vad in alte poze.
Descriere: |
|
Marime fisier: |
448.87 kb |
Vizualizat: |
de 2106 ori |

|
|
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 14 Oct 2012 00:51 Download mesaj |
|
|
|
Din pacate, in aceasta varianta de prelucrare acel halou roz din jurul stelelor este ceva normal (cred ca lipsa lui ar fi anormala ), asa cum spunea si Emil. Si iarasi, din pacate, nu am avut cadre RGB pe aceeasi geometrie a imaginii sa pot inlocui stelele cu cele din compozitia RGB.
_________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
sabin fota Membru de onoare

Data inscrierii: 09 Iul 2008 Mesaje: 747
Motto: Nihil Sine Deo Localitate: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: 14 Oct 2012 02:13 Download mesaj |
|
|
|
Mie imi place oricum!
Felicitari!
_________________ http://sabinfota.ro |
|
Sus |
|
 |
sabin fota Membru de onoare

Data inscrierii: 09 Iul 2008 Mesaje: 747
Motto: Nihil Sine Deo Localitate: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: 14 Oct 2012 02:13 Download mesaj |
|
|
|
Mie imi place oricum!
Felicitari!
_________________ http://sabinfota.ro |
|
Sus |
|
 |
dragos.n Membru

Data inscrierii: 20 Dec 2007 Mesaje: 6851
Motto: Iisus a spus: Aveti ochi sa vedeti dar sunteti orbi, aveti urechi sa auziti dar sunteti surzi Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 14 Oct 2012 02:39 Download mesaj |
|
|
|
Oricum, chiar si cu stelele rozalii, imaginea e spectaculoasa. Felicitari.
Ce m-a mirat, pe de alta parte, este lungimea cadrelor. 1200s? Inseamna ca iti merge montura foarte bine. Ai desfacut-o sa inlocuiesti unsoarea originala? Ai facut ceva interventii la ea?
_________________ Dragos N |
|
Sus |
|
 |
achy1978 Membru

Data inscrierii: 24 Dec 2007 Mesaje: 1544
Motto: In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "Cum ii voi influenta? Localitate: Targu Jiu
|
Trimis: 14 Oct 2012 10:03 Download mesaj |
|
|
|
Dragos, la montura inca nu am intervenit cu nimic (probabil daca as fi avut timp as fi inlocuit rulmentii cu unii romanesti si as fi schimbat vaselina) ..... in rest totul merge bine. Am uitat sa specific ca expunerile au fost ghidate , insa la asa montura este usor de inteles.
_________________ Marian Lucian ACHIM
SRCSTV - www.srcstv.ro
SARM - www.sarm.ro |
|
Sus |
|
 |
sternchen Membru

Data inscrierii: 02 Iun 2012 Mesaje: 1005
Motto: unde o fi luminita din capatu' tunelului?! Localitate: austria
|
Trimis: 14 Oct 2012 10:55 Download mesaj |
|
|
|
achy1978 si jimao22,imi plac mult pozele acestea,atat cea cu mai mult roz,cat si ultima.Diferenta dintre ele nu face decat sa se completeze una pe alta
|
|
Sus |
|
 |
|