-----------------------------------
bavaria
09 Aug 2012 17:35


-----------------------------------
ursamajor, iti multumesc pentru ca ai explicat "poanta" pana la capat, pe de o parte este de inteles ca "vin multi nebuni pe aici", insa nu prea ai cum sa eviti lucrul asta. "metafora" ne-explicata e inteleasa doar dintr-un capat, destul de explicit formulata "arunci tu cu piatra si eu trebuie sa o scot", eu consider ca este destul de parsiva, adica "I am you father!". asa se vede din capatul asta.

oricum intentia mea nu este sa starnesc polemici si dicutii infinite, a fost un singur comentariu aiurea, dar restul postarilor le apreciez. m-am simtit obligat sa explic reactia lui Akenaton, pentru ca o impartasesc (inafara de suparatul si luat jucariile).
chiar apreciez ca aveti rabdare si de multe ori va repetati. asa e, cei noi trebui sa citeasca intai si apoi cu intrebarile. crede-ma eu tot citesc, am ajuns sa va cunosc doar din post-urile si reply-urile voastre.
eu chiar va multumesc pe aceasta cale, dar am ajuns sa fac asta, doar din cauza ca e un forum deschis. altfel ar fi fost o sectiune ascunsa unde doar "voi" ati comunica, eveuntual voi=minim 5 ani de exp cu telescoul in brate (se intelege exagerarea pentru a sublinia un punct de vedere, nu?)

keep up the good work!