-----------------------------------
Akenaton
09 Aug 2012 14:37


-----------------------------------
Mda...din cate stiu eu in tot acest mediu numit Internet daca se deschide un topic intr-un forum nu esti obligat sa raspunzi decat daca simti tu nevoia sa o faci. M-a intristat remarca domnului Savin referitor la piatra pe care as fi aruncat-o eu intr-un lac si toti "nebunii" ar fi sarit dupa ea. Tonul cu care mi se raspunde uneori in aceasta discutie mi se pare ca prezinta aceeasi aroganta ca cel pe care il intalnesc in forumurile noastre de IT. Din acest motiv nici nu prea mai particip la discutiile de pe acele forumuri. Prefer sa ma documentez singur din forumuri straine sau din carti sau tutoriale in momentul in care intalnesc o problema. Uneori ai impresia ca esti in mijlocul unor copii care se cearta pe o jucarie...Astronomia - dupa cum credeam eu - ca si arheologia , mineralogia sau paleontologia, etc etc  sunt niste discipline care ar trebui sa se remarce prin nobletea si bunul simt al  tuturor celora care o abordeaza. Se pare ca s-a transformat si aceasta in aceeasi "piata" in care toti isi arata muschii: "Cat de tare sunt eu!...Cat de grozav sunt eu!...tu nu stii nimic...esti un neavenit care esti aici sa ne deranjezi pe noi, ZEII"...cam asa se intampla pe forumurile IT dupa cum cred ca bine stiti. 
In concluzie voi ramane la recomandarea lui Mihaly Csere si ii voi urma sfatul de a o lua step by step. Imi voi lua telescopul descris in deschiderea acestui topic. Daca stiam ca tot aici voi ajunge nu va mai deranjam. 
Va multumesc foarte mult pentru tot ajutorul si scuzati-ma inca o data de deranj,

Dan