-----------------------------------
aecrimla
11 Noi 2006 23:43

re
-----------------------------------
Daca tot te-ai intors akasa, da-i una lui Sora'ta sa plece de pe Kalk shi intra pe Starry night shi fa un Update , apoi vezi la ora aia , in pct respectiv ce ai vazut.
Eu am cautat pe Kalk, ca afara este Innorat shi nu pot vedea NMK shi akolo nu exista nici O Komeata.
Poate fi orice altceva dar Kometa nu.
Baza de date la Starry Night estre ceva de genul " Live from Users Update" , kam in genul de retzea live.... care o data updatat cu ceva interesant apare la totzi user-ii.

Nu Shtiu ce ai fi putut vedea tu akolo dar daca nu era Nor , eu sik ca shi daca ai schimbat unghiul de vizualizare , mutandu-te in alt lok , s-ar putea sa fi vazut o "Trena de condens de la 1 avion , care nu dispare asha ushor ca un nor". Chiar daca apare ca in ceatza , la inaltzimea aia dispersarea Condensului este vizibila , fara viteze mari ale curentzilor de aer , la temp de -30 grade C (+) mai greu iar efectul este persistent shi dupa 10 minute sau mai mult.

Este doar o parere in rest daca ai gasit ceva shi este tot akolo ( +-lokatzii diferite vizibile shi de altzii , inseamna ka eu am greshit.)


Apropo , ai fakut shi tu Tare'ce Poza la ce ai vazut , sau ?

Messenger pls 4 reply