-----------------------------------
habarnam
01 Noi 2006 11:52


-----------------------------------
Sper sa reveniti la sentimente mai prietenoase, pentru ca nu rezolvati nimic in acest fel.

Sigur, toti suntem tineri, si credem ca le stim pe toate dar chiar nu e asa.

In ceea ce priveste misiunea parabolica a echipei romanesti, ea trebuie apreciata, avand in vedere a fost o premiera pentru noi. Ceea ce au realizat a fost pe propriile lor puteri si, pe langa cunostinte, au adus si faima, ca sa zic asa; faima importanta pentru viitorul altor tineri, inclid sa cred.

Singurul meu dubiu ramane in continuare pretul. Afara satelitul in sine costa chiar mai putin decat spuneti voi, si raman cam multi bani in joc. E adevarat ca noi nu avem dotarile strainilor, dar cred ca proiectul nu a fost prezentat defalcat (cat satelit, cat consultanta, cat dotari laboratoare, etc). Nu stiu daca vor fi platiti cei ce lucreaza la satelit, deoarece afara stundentii lucreaza moca la aceste proiecte. (sau cel putin asa stiu eu)

Mai "injura" cineva pe aci echipa Arca, ca au primit bani printr-un program de la stat. Ei s-au chinuit foarte mult pana la construirea rachetei de la Capu MIdia, strangand sponsorizari de sute de mii de dolari.  Nimeni nu credea ca racheta aia o sa zboare. SI a zburat. Si inca frumos. Faptul ca dupa atata chin, au reusit sa isi extinda "gama de produse" (sa-mi fie scuzat termenul) printr-un contract dobandit prin licitatie (deci concurenta cu alte firme) eu zic ca e un lucru bun.

Cam atat am vrut sa adaug..la partea tehnica nu pot comenta, pentru ca nu sunt inginer. 

Va urez succese, si sper, totusi, sa se incerce mai multe idei constructive, petru ca doar acestea ne vor folosi, pe viitor!