-----------------------------------
florin1982
31 Oct 2006 07:21


-----------------------------------
 

Ar fi un salt important in lumea celor care arunca jucarii in spatiu si mai departe putem deschide calea si altor lucruri. 
...
Florin

La care lume te referi? La lumea exclusiv romaneasca a celor care arunca jucarii in spatiu? Ca daca nu, ma intreb care e saltul ala...O fi un salt inapoi. Oricum, v-ati demonstra agilitatea. De-a papa fonduri...


Saltul echipei romanesti in lumea celor care arunca jucarii in spatiu.
Jucarie nu e un termen ironic ci asa imi permit eu sa denumesc sondele spatiale, satelitii etc. Vreo problema?

Orice inceput este de bun augur si ultima data cand am verificat Romania nu avea inca sateliti lansati (chiar nanosateliti). Uite ca acum se va intampla acest lucru si cu sau fara voia Ta va deschide probabil poarta catre alte proiecte interesante in domeniul aerospatial.

Esti liber insa ca tu sa demonstrezi ca nu este nevoie invatarea si consolidarea cunostintelor referitoare la ABC-ul aerospatial si sa treci direct la aerobraking in atmosfera planetei Marte. Sufleteste te sustin!

In alta ordine de idei ce-ar fi sa te informezi inainte de a scrie si sa-mi prezinti scuze pentru ca altfel nu-mi explic de unde pana unde:"Oricum, v-ati demonstra agilitatea. De-a papa fonduri..." E ca si cum eu te-as acuza de falimentul FNI-ului.
Chiar daca as avea vreo legatura cu proiectul afirmatia respectiva este tendentioasa si nu mi-as dori sa ne aflam pe acelasi trotuar. Nu, nu este o amenintare. Aceasta demonstreaza doar dorinta ta de a vorbi in plus si nedocumentat altfel nu vad de unde pana unde afirmi cu impertinenta ca as avea vreo legatura cu proiectul respectiv si daca as avea nu vad de unde exista lipsa de... (te las pe tine sa completezi) pentru a afirma:"Oricum, v-ati demonstra agilitatea. De-a papa fonduri..."

Ca si in cazul celuilalt destept expert in sateliti de pe forum, faci afirmatii fara sa le verifici veridicitatea deoarece dorinta de a acuza te orbeste. Ce valoare au in acest context celelalte afirmatii ale tale? Raspuns: valoare nula.

Florin