-----------------------------------
Bogdan_RBF
02 Mai 2012 17:39

o idee..
-----------------------------------
singurul sfat care ti-l pot da referitor la posta romana, mai bine evita pe cat posibil cand ai de trimis obiecte de genul asta, indiferent ca scri fragil sau orice altceva tot nu recomand...mai ales ca e vorba de optica si de obiecte care sunt destul de scumpe daca sufera defecte, iar cand vine vorba de plangeri,mai bine iti iei adio (am avut experiente de-al lungul timpului si cunosc foarte bbine "campul asta de lupta")...nu ca prin curier ar fi mai in regula (am avut si cu firmele de curierat destule probleme de nu imi ajunge sa scriu intr-un singur mesaj..intradevar la plangeri/sesizari sunt ceva mai receptivi decat posta romana,dar mai bine sa nu ajungi in asemenea situatii)...cel mai bine ar fi daca ai avea posibilitatea sa te deplasezi la fata locului sa vezi ce cumperi, eventual sa si testezi (cel mai ieftin mijloc de transport-trenul, avand in vedere ca esti elev si beneficiez de reducere, eu zic ca merita mai mult decat un transport prin curier, parerea mea, dar asta depinde si de locatia produsului, desigur)...mai departe vezi tu