-----------------------------------
jimao22
20 Apr 2012 14:14


-----------------------------------
Daca vrei cu adevarat sa faci ceva, nu trebuie sa iei de pe acest forum mai mult decat opinii si pareri, chiar daca multe dintre ele sunt contrare propriilor viziuni si pareri. Oamenii sunt diferiti, actioneaza si gandesc diferit datorita experientei de viata si abilitatilor diferite. Asta nu inseamna ca sunt balcanici, in sensul peiorativ. 
Mie, de exemplu, mi se face greata cand aud de marea mostenire austro-ungara din Ardeal, care a lasat nu stiu ce rahat frumos mirositor pe meleagurile alea. Vrei mostenire austro-ungara si in sud, ia de colea niste PETROM furat la 1/10 din pret si niste BCR si niste Banca Agricola / Raiffeisen luate la fel si multe-multe altele. Imperiul austro-ungar se recladeste in tot Sud-Estul Europei, economic de data asta si nu numai in Romania. Mostenirea austro ungara se traduce prin jaf si umilinta pentru poporul asta atat de balcanic. Suntem balcanici fiindca am fost oprimati si furati intreaga istorie. Dar asta e alta poveste.
Daca vrei sa faci ceva, cum spuneam, faci si gata. Incepi si mai apoi, altii vazand rezultatele tale (pe care le poti arata din cand in cand pe forum) ti se vor alatura. Dar cum se vede, tu stai sa te gandesti daca incepi sau nu dupa cum primesti raspunsuri pe forum, pe care le categorisesti apoi balcanice, daca nu sunt asa cum te asteptai.
Gresit.