-----------------------------------
galex
20 Apr 2012 02:04


-----------------------------------
Multumesc, Teo, pt. rabdarea de care dai dovada pt. lamurirea unui novice. Dupa cum am mai spus, acum sunt aproape sigur ca o sa merg pe varianta achizitionarii unui binoclu (cel de care ai zis tu: Porro 10x50), si, bineinteles,  a unui mic telescop. 

Eu ma uitasem la BK804EQ1 tocmai pt. ca este ceva mai scurta (cred ca cu 10 cm) decat cea care mi-o recomandasei tu, si doar cu 1 cm mai groasa, ceea ce nu ar fi reprezentat o problema. In gandirea mea, apertura mai mare era mai importanta decat distanta focala... Repet, neavand niciodata posibilitatea sa ma "uit"prin diversele tipuri de instrumente, cer aici sfaturi si ajutor de specialitate.

Eu te intrebasem si anterior, pe site-ul instrumente optice este (doar) luneta ta, la pretul de 310 lei, si mai este si aceeasi luneta dar cu pachetul complet de accesorii (tripod, 2 oculare, prisma), la pret dublu. Care este parerea ta, acum, cand stii cam la ce o sa o folosesc: merita sa achizitionez pachetul complet, sau ies mai bine sa iau luneta si sa imi cumpar apoi separat ocularele, prisma si tripodul?

Adica, pot gasi ceva mai bun calitativ, cu care sa ies in acelasi buget cu pretul pachetului complet de aici? (http://instrumenteoptice.ro/produs_i.php?cod=SK705AZ3)

Merci inca o data de amabilitatea si rabdarea de care dai dovada. :)