-----------------------------------
HoO_Germany
20 Oct 2006 21:44


-----------------------------------
Un product bun si care se poate fie recomandat fara regrete, este o diagonala de la William Optics. Aceasta diagonala se poate cumpara ca "dielectrica" cu o reflectivitate de 99% unde se poate crede ca este adevarat, ce se promite. Treaba este ca pretul acestui product este mare, actual costa asa o diagonala 2" si dielectrica 230 Euro.

Ceva mai ieftin si din descriere tot o diagonala 2" dielectrica cu 99% reflectivitate este aceea de la TS care costa actual 139 Euro.

Acum nu pot raspunde, de ce William Optics costa 230 Euro si TS costa aproape 100 Euro mai putin, unde amandouo producte sant 2" diagonale, dielectrice. Ce eu pot cu siguarnta sa zic este, ca eu stiu si cred cu siguranta, ca productul William Optics contine "inauntru" ce scrie afara, la productul TS nu sant sigur.

Totusi nu as putea zice ca productul mai ieftn nu are justificatia sa stea pe  piata. Cineva care zice ca ii ajunge calitatea de 139 Euro (care este o suma mare de bani) primeste un product bun. Dar diferenta intre preturi trebue sa aiba un sens.