-----------------------------------
sky
17 Mar 2012 03:20


-----------------------------------
Draga colega de forum,la asa cugetare adanca nu ma pot abtine sa nu iti raspund ''folcloric'',(rugandu-te totodata sa nu ne impartasesti cugetarile tale profunde  si de acelasi fel despre hartia igienica):

''ski
duti si ti tratiaza si nu mai vorghi nazbatii ca ti faci di tata saga.''

Dar imi cer scuze,n-am stiut ca gunoiul iesean este atat de pretios pentru unii patrioti locali incat isi merita locul in curtea unui venerabil observator.
Inca odata scuze,fiecare cu valorile lui.
Stiu insa sigur ca nu toti astronomii amatori ieseni impartasesc entuziasmul breahnist al lui sky.

Raspunsul in doi peri al tovarasului Breahna ,care in cele cateva decenii nu a observat ca in dotarea observatorului de unde isi lua salariul existau si lunete,este ''epocal'',adica tipic pentru colaboratorii ''epocii''.
Si pentru urmasii lor care se apara unii pe altii pana in ziua de azi.

Oare aceasta  luneta istorica a ajuns la  retopit pentru cateva zeci de lei,datorita alamei?

Mircea

Am intervenit in aceasta discutie doar din cauza dvs, nu ma interesa luneta, am specificat foarte clar ca locul ei este la muzeu. Atitudinea dvs asupra persoanelor din Sarm Iasi chiar ma dezgustat, sunt tineri amatori care merita mai mult decat vorbe de dispret si ura, vorbe care au ajuns sa le primeasca aici pe forum de catre un moderator si nu e prima oara cand se intampla, au mai fost persoane care au tras semnale de alarma si tot asa s-a intamplat. Rusine moderatorilor.