-----------------------------------
dragos.p
15 Mar 2012 15:50


-----------------------------------
va multumesc tutror pentru mesaje, dar am ganduri mari sper sa nu ma desumflu, bine pana la urma totul este pe bani, dar intentionez ca tot ce vreau sa achizitionez sa le iau din state sau chiar din china, este posibil ca luna viitoare sa ajung in china noastra draga, si am vb cu un prieten ca ma duce la un mol urias numai cu instrumente, evident trebuie sa fiu atent la ce cumpar, si daca gasesc ceva decent ca raport pret calitate si care sa cantareasca 10 kg, o sa-l iau frumusel in geanta in avion la bagaje de mana, mi se pare ca 10  sau chiar mai mult este greutatea bagajelor de mana. Iar din state, am prieteni care m-ar putea ajuta in aceeasi maniera. Mai putin monturile pe care o sa le tranport cu shipul".Deci investitia mea este calata undeva la maxim, maximorum la 2000 de $, dar din banii astia vreau sa iau ceva sa stea mata daca nu in coada macar in copac...si ursu...jos salivand dupa ea.
de asta sunt foarte deschis la orice sugestie .
chiar in viitorul mai indepartat construirea unui insigfiant observator pe placa de beton(dar imbracata in lemn), pe care sa montez un dome ceva in genul: http://www.skyshedpodcheckout.com/?Click=323, care in visele mele erotice", nu mi se pare o investie insurmontabila, in timp rabdare, si muuult tutun (de pipa) si cred ca pentru o asemenea cauza un mic observator de 5000 de $ cu tot cu instrumente, cred as putea renunta la rabla de wg(a nu se citi wartburg")...