-----------------------------------
psemil
04 Mar 2012 03:06


-----------------------------------
Nu port de grija nimanui. doar reafirm dreptul tuturor la libera alegere si la a gandi liber.

Toate review-urile de pe forum sunt subiective facute de oameni grabiti in a-si folosi cu cat mai mult folos instrumentele achizitionate pe bani munciti. De multe ori vedem ceea ce ne dorim. 
Eu am vazut aici foarte putine review-uri facut la 6-12 luni de la achizitia unui produs, dupa ce acel mebru al forumului a testat in toate conditile posibile (de transparenta si seeing) sau in combinatie cu mai multe tipuri de telescope, etc. Atunci cu rezultatele mai multor teste se poate trage o concluzie irefutabila.

Despre camera in discutie, inteleg ca e dedicata video-astronomiei si aici s-o foloseasca sanatos cine o vrea, ca pare buna in a face poze rapid --- super :D
Dupa pretentile de claritate astrofoto performantele ei (studiind atent pozele prezenatete) sunt slabe pana la proba contrarie. 

Va propun sa-mi contestati aceasta ultima afirmatie cu date concrete (poze) obtinute cu aceasta camera si telescopul C8 (f/10 sau f/6,3 si nu hyperstar), sk 70/500+ eq6 - pe care inteleg ca le posedati 
Vom compara rezultatul cu poze cu dslr si alte camere ccd de pe forum => concluzii
Bafta