-----------------------------------
Abel Cavași
14 Oct 2006 14:38


-----------------------------------
Mania grandorii e un simptom al bolii care se numeste PARANOIA.
Ce legătură are aceasta cu articolul? Haide dragă și arată-mi unde sunt greșelile din articol, nu te tot lamenta pe-aici cu &#8222;mania grandorii&#8221;! Mania grandorii o ai tu pentru că ai început să mă ataci numai când ai văzut că numărul meu de mesaje (pe are eu nu pun niciun preț) crește mai mult decât al tău. Dacă s-ar putea, ți-aș da ție sute de mesaje ca să nu plângi. 
Diferenta dintre Adrian Paunescu si Eminescu este ca cel din urma a publicat mult mai putin si numai dupa insistentele lui Maiorescu. 
Fals! Există mult mai multe diferențe.
 Einstein nu si-a publicat nedumeririle ci doar solutia lor.
Și ce-i cu asta? Înseamnă cumva să nu publicăm nedumeriri? Dacă nu s-ar fi publicat nedumeriri, nu auzeai niciodată de paradoxul lui Zenon, al lui Newton, al lui Olbers, al lui Russell sau de catastrofa ultravioletă, etc.

Apropo de semnătura ta recentă. Într-adevăr, incompetența se ascunde după ambiguități. Ia vezi care mesaje de pe acest forum sunt ambigue și ai să vezi cine ești.

Te aștept aici cu critici la adresa articolului, nu cu atacuri la persoană. Atacuri la persoană poți să pui la &#8222;Who&#8217;s Who&#8221;, nu aici unde este un loc pentru Știință. Părerea ta despre mine mă interesează, în măsura în care am ceva de învățat și de corectat, dar te rog să te limitezi la tema fiecărui topic și nu împroșca peste tot cu noroi pentru că te stropești și te murdărești.