-----------------------------------
UFO
18 Ian 2012 01:25


-----------------------------------
Iar ca sa concluzionam, tu crezi ca povestea cu Demetrescu e noua si ca nimeni nu a mai purtat aceasta discutie in Romania... te inseli amarnic,

Nu cred acest lucru, insa modul in care porti tu aceasta "discutie" este abject prin aroganta raspunsurilor, tupeu, limbaj, caracter. Junk 

 iar ceea ce faci tu aici e redescoperirea rotii si a apei calde. Demetrescu n-a fost in stare sa se faca descoperitor singur, acum aproape 100 ani, crezi ca vei putea sa-i schimbi tu statutul sau sa aduci ceva nou in discutie?

Am pus problema tocmai pentru a vedea exact despre ce este vorba si nu sa fiu insultat.

 Stii cu ce instrument a facut observatiile? Stii ce camp avea instrumentul respectiv? Stii care a fost obiectul tinta al observatiilor lui in urma carora a vazut acel obiect? Stii cum s-a facut link-ul intre observatiile din 1915 si alea din 1930 si 1932? Stii cum arata orbitele asteroizilor? Ce procentaj dintre orbitele asteroizilor sunt circulare?

Am deschis topicul tocmai pentru a afla date mai multe, nu sa ma dau mare ca stiu, intreband retoric in maniera tupeistica : "Cine e mai destept ca mine ? " - cum tot faci in replyuri. Daca sti detaliile acelea, observ sau descopar (nu stiu exact, o sa astept o circulara UAI in acest sens) ca le ti la secret (sau nici tu nu sti). In ambele cazuri, jenibil.

Toti astronomii din Romania/romani cu care am vorbit considera ca Demetrescu e un simplu observator al unui asteroid si atat... tu poti sa-l numesti oricum, dar in momentul in care cineva iti va cere dovezi pt chestia asta, te vei cam face de ras, avand in vedere caracterul aproximativ al acestora.

Te rog sa numesti acei astronomi, in numele carora vad ca vorbesti. De unde atata aroganta ?