-----------------------------------
Alex Dumitriu
18 Ian 2012 00:45


-----------------------------------
Asa se spune cand ramai fara argumente si ai opiniile formate pe baza unor informatii aproximative... "nu-ti voi raspunde din respect" :) In plus, si eu si cu altii ne minunam de felul in care tot repeti aceasi placa, refuzand sa raspunzi intrebarilor pe care ti le-am pus in mesajele mele precedente si refuzand sa realizezi ca regulile nu sunt facute dupa bunul plac al fiecaruia.

Iar ca sa concluzionam, tu crezi ca povestea cu Demetrescu e noua si ca nimeni nu a mai purtat aceasta discutie in Romania... te inseli amarnic, iar ceea ce faci tu aici e redescoperirea rotii si a apei calde. Demetrescu n-a fost in stare sa se faca descoperitor singur, acum aproape 100 ani, crezi ca vei putea sa-i schimbi tu statutul sau sa aduci ceva nou in discutie? Stii cu ce instrument a facut observatiile? Stii ce camp avea instrumentul respectiv? Stii care a fost obiectul tinta al observatiilor lui in urma carora a vazut acel obiect? Stii cum s-a facut link-ul intre observatiile din 1915 si alea din 1930 si 1932? Stii cum arata orbitele asteroizilor? Ce procentaj dintre orbitele asteroizilor sunt circulare?

Toti astronomii din Romania/romani cu care am vorbit considera ca Demetrescu e un simplu observator al unui asteroid si atat... tu poti sa-l numesti oricum, dar in momentul in care cineva iti va cere dovezi pt chestia asta, te vei cam face de ras, avand in vedere caracterul aproximativ al acestora.