-----------------------------------
UFO
17 Ian 2012 19:16


-----------------------------------
Asteroidul descoperit de Demetrescu in 1915. (linkurile se gasesc pe pagina anterioara)

Un astronom roman observa si descopera primul, un obiect denumit 1915 YH ... Nu inteleg de ce te deranjeaza istoria ! 

Intr-adevar, comunitatea astronomica internationala noteaza observatia insa obiectul nu mai este urmarit, ca atare (RE)descoperirea se atribuie rusilor peste 15 ani. 

Vezi tu... asta inseamna asumarea unui credit, spre deosebire de batutul cu caramida in piept... cand ai un credit asumat, ai o baza solida, nu ca in cazul lui Demetrescu si a esecului lui. 

Amice, te deranjeaza ca Demetrescu a descoperit acel obiect ? Altfel nu imi explic. O toot dai cu regulile internationale, citeste in partea de sus a gifului atasat. Scrie negru pe alb. " Discovery of Minor planets in 1915" iar obiectul in cauza se afla in coloana din dreapta - YH 9 D (D de le Demetrescu) - am pus linkurile la inceputul discutiei (pagina anterioara)

Eu nu contrazic UAI, insa istoria este simpla "Planet 1189 [1930 SG] = 1915 YH "