-----------------------------------
Alex Dumitriu
17 Ian 2012 17:33


-----------------------------------
Ai formulat atacurile personale prin lipsa onestitatii intelectuale de care dai dovada in formularea definitiilor dupa propriul plac si in refuzul de a intelege lucrurile pe care le-am zis in toate mesajele de pana acum. Cum am mai zis, nu exista termenul de "predescoperitor", ci doar termenul de "observatii precovery", care nu au nimic de-a face cu o descoperire! O observatie anterioara descoperirii unui obiect este doar atat, o observatie!

Iar partea cu esecul... heheee, eu asa as numit esecul de a masura niste pozitii precise, de a determina o orbita precisa si de a pierde zile/luni/ani in executarea unui program de follow-up, asa cum au facut rusii cand l-au descoperit in 1930 pe buna dreptate.

Ce ma deranjeaza la toata povestea asta? Ma deranjeaza ca astronomia in Romania a esuat in descoperirea unui asteroid de la infiintarea primului observator pana in prezent. Ma deranjeaza ca vin unii si dezgroapa povesti deja spuse de zeci ori si isi formeaza propriile definitii, inducand in eroare cei ce citesc forumul. Clar, o data pt totdeauna: Demetrescu NU a descoperit niciun asteroid!

PS: Nu cred ca e cazul sa te pronunti cu privire la mintea mea in necunostinta de cauza :) Si apropo, n-am spus sa pleci in alta tara, se vede ca nu ai inteles ceea ce am spus... citeste din nou, poate te lamuresti