-----------------------------------
david_eco
06 Ian 2012 22:57


-----------------------------------
Va salut pe toti!
De mult imi doream sa pot experimenta acest taram, cu toate ca sunt decat la inceput dar ma alatur si eu remarcilor pozitive facute de catre d-ul Mircea Pteancu.
Este adevarat faptul ca la inceput este obositor. creierul (cred) este pacalit si pana a reusit sa suprapuna cele doua imagini a fost nevoie de ceva timp(initial am crezut ca am achizitionat vizorul binocular defect), dar problema s-a rezolvad la un moment dat, fara efort constient, iar dupa am tot incercat sa mai vad "dublu" :lol:  dar nu am mai reusit. aceste confruntari nu le-am experimentat singur ci cu mai multe persoane si am observat ca la fiecare persoana procesul de "dresare" al creierului este diferit (unu a putut observa de la inceput ok, altul deloc...)
In concluzie: merita efortul, atat financiar cat si cel fizic, optic sau celebral, cum ar fi mai corect numit :). Personal nu ma mai pot desparti de instrumentul cu pricina (maxbright + panoptic de 24mm si pentru planete powermate 2,5x) sunt super incantat la observatii. ramane sa vises in continuare la o oglinda de 40cm.......
Cu stima,

David