-----------------------------------
Alexandru Rautu
30 Sep 2006 13:42


-----------------------------------
Aha &#8230; va raportati la doua valori ( o abatere maxima si una minima ) care niciodata nu pot fi atinse, deoarece daca vrea sau aflu abaterea minima trebuie o aproximez, deci acea abatere nu este minima pt ca pot gasi alta abatere care ar completa acesta abatere minima, iar abaterea asta la randul ei nu are cum sa fie nici acesta minima, ci este aproximativa deasemenea, deci mai exista alta abatere ( ma urmariti, daca n-ati inteles mai cititi odata :) ) si alta abatere, niciodata putand sa determinam valoarea abaterii minime; deci abaterea minima tinde spre ZERO. Iar abarea maxima nu prea am inteles cum o determinati, de ce ar tinde acesta spre un numar k, care bineinteles cred ca e finit in teoria dumneavoastra ( daca am inteles eu bine ), si nu ar tinde spre infinit sau de ce nu ar fi o nederminare ( deoarece nu cunosteti toti parametrii care ar constitui acel sist., pai da nu ? ... nu se poate cunoste exact nimic, ci doar numar aproximativ de parametrii ... corect ? ). Domnule Iacob abaterea minima si abaterea maxima reprezinta doua repere aproximative pentru dumneavoastra ... nu ? atunci daca abaterea minima nu e decat ZERO, iar abarea maxima nu e decat o NEDETERMINARE, intrebarea e daca nu cumva la fel ca intr-un sist. omogen ( avem ca reper pe zero, iar celelalte informatii sunt relative in raport cu zero ), mie asa mi se pare, iar abaterea acesta a dumneavoastra nu e decat o informatie relativa fata de zero, care nu e nimic nou ... nu ??