-----------------------------------
ZENDOW
16 Aug 2011 01:28

Reglare binoclu
-----------------------------------
Inainte de reglajele optice am reusit sa rezolv si niste probleme mecanice, inlocuind sistemul de indicare a distantei interpupilare de la MLC la Revue care vrea sa fie de baza pentru astronomie.
Pentru MLC o sa incerc sa fac rost de sistem de la un coleg de forum care inteleg ca si-a desfacut un Revue10x50 pentru piese!
Am rezolvat si problema filetelor celor doua ornamente frontale de la Revue care au fost infiletate gresit de utilizatori mai grabiti(s-a aplicat o polisare cu un smirgel fin atat pe filetul mama cat si pe cel tata), reusind sa le infiletez fara fortare pana la capat!
Asta seara le-am pus un pic pe cer si fata de prima utilizare mi s-au parut mai placute in utilizare cu stele mai bine focalizate.

In concluzie am facut o afacere buna cu cele 2 binocluri care si-au castigat dreptul de a sta in semnatura din profilul meu.
Recomant acest mod de a te dota cu binocluri de talcioc unde cu putin noroc poti pune mana pe lucruri bune. Dupa ce m-am uitat prin chinezariile pe care vanzatorii cereau 2 milioane in targ binoclurile mele pot primi titlul de profesionale!