-----------------------------------
renegatul
13 Iun 2011 03:24


-----------------------------------
In primul rand Zoth vreu sa-ti multumesc mult ,e cea mai buna descriere ce am gasit-o, si de vreo 3 ore caut alternative...
Binoclurile fals reglate azi noapte aveau abeteri simtitoare.O intrebare a-si mai avea, credeti ca ajunge o colimare partiala asa cum reiese din FAQ deci pentru distanta mea de ochi?
Nu-mi pot inchipui cum sa tot largesc si ingustez binoclul fara sa se miste de pe bancul optic ce l-am costruit.Asa de masiv nu e si sta pe un trepied foto masiv dar degeaba cand misc de el se misca proiecta asa de mult ca nici nu recunosc in ce directie se misca soarele :(
A-si putea sa fac 3 Sabloane de hartie , unul cu distanta minima unul cu distanta potrivita mie (67mm) si unul cu distanta maxima ce permite sarnierul si sa incerc sa reglez cat se poate de bine dar o miscare coontinua a puntii cu ochii pe proiectia soarelui nu voi reusii sigur.
Bancul optic e stabil el dar binoclul sta doar pus pe el si fixat cu o banda de scai.
Chiar daca modific prinderea scandura are vreo 70 cm lungime si tremura toata cand ating .

Ce ziceti?

Merci
Renegatul