-----------------------------------
Catalin Fus
07 Iun 2011 01:55


-----------------------------------
Zoth,

Iti multumesc mult ca ai postat materialul anterior. Ai rezolvat 'problema'!

Ma apuc de lucruri mai serioase acum , nu de 'discutat discutii' asa ca e bine ca ai 'lamurit'o' si pe asta dar in stilul propriu romanesc, adica teoretic (aia e o simulare bazata pe ce?? e cumva C Lord opticianul de la TEC si cunoaste exact calibrele si razele din acel triplet?? Sa il fii sunat Yuri Petrunin sa ii fi spus razele pentru simulare...hmm, nu prea cred). 
Ala nu e nici pe departe gradul de culoare la ocular...dar , daca asa au spus Chris Lord si 'confirma ?!!??!?!' Roland Christen, eu cred ca tre sa mergem la culcare si sa asteptam sa ne spuna altii cum e 'la ocular' . Uite asa creste experienta ca sa nu mai discutam discutii.

Eu am spus ca TEC are culoare ca sa ii explic lui Mak ceva, Horatius a spus ca nu are, bazandu'se pe experienta lui la ocular. Era o discutie fara a fi 'duri', eu nu am simtit'o asa.

Sa zic ca am fost off-topic, in cel mai rau caz, dar nu am 'discutat discutii'. Poate ar fi mai bine sa nu mai credeti in tot ce se spune pe Internet si sa cautati sa observati mai mult ptr propriile concluzii, e mai sanatos. 
Apropo, daca Chris Lord cu simularea, e ala de aici .....cred ca undeva e o problema!!!

http://www.brayebrookobservatory.org/BrayObsWebSite/HOMEPAGE/TEC140_980.html

Ca sa inchei interventiile mele pe acest topic, cu un raspuns 'on - topic', valy, eu astept sa ma uit prin unul si apoi sa trag o concluzie daca merita sau nu banii. Vom vedea de care parte e surpriza.

O sa revin prin Septembrie - Octombrie la aceasta discutie, daca voi avea ocazia sa vad unul la cele 3 star-party'uri din Germania si Elvetia la care ma voi duce spre toamna.