-----------------------------------
neox
02 Mar 2011 00:54


-----------------------------------
Frederic Gea cu oglinzile lui ''geante'' de ordinul metrilor participa la alta ''clasa de competitie'' decat eu sau pacostiro si alti amatori care abia gasim arcuri.Am vazut componentele pentru ultima lui creatie,ca  volum ocupa cam o dubita.Solutia de asezare a oglinzilor pe leviere astatice, creata de Lordul Rose,este pe cat de buna pe atat de complicata (si scumpa).Deci se potriveste pentru lorzi,patroni si spargatori de banci...


Eu am dat numai o informatie, doar nu fortez pe nimeni cu nimic. Am prezenta-o ca pe o alternativa rafinata a modelului clasic de barillet, poate intereseaza pe cineva macar ca fapt divers.
La drept vorbind nu-i asa scumpa, se poate face foarte bine cu scule putine, e adevarat ca e necesara ceva mai multa mestereala dar pentru un pasionat nu cred ca asta-i o problema.
Oricum nu vreau sa deviez de la subiectul in cauza, cine e interesat are toate detaliile in articol.
Idea e ca daca cineva nu poate sau nu vrea sa abordeze o problema mai complexa asta nu inseamna ca subiectul respectiv trebuie eliminat doar pentru ca e greu. Asta ar insemna regres. In alta ordine de idei informatia e gratis (cel putin asa ar trebui in cercul aceleasi pasiuni comune) asa ca nu am facut decat sa fiu in spiritul astroforumistic '.ro' si international de a prezenta material informativ. Poate cine stie se naste o idee noua sau ajuta pe cineva :wink: 
Scuzati logorea usor off topic, dar simteam nevoia sa ma explic :)


Sa revenim....