-----------------------------------
jean
29 Sep 2010 21:38


-----------------------------------
Multumesc pt raspunsuri! Da am observat si eu diferentele. In articol asteroidul are urmatoarele dimensiuni: diametrul aproximativ 1.7Km, si grosimea 0.6Km.
In programul Starry Night, asteroidul are diametrul de aproximativ 1Km.
Pe wikipedia dimensiunile sunt de 124x75Km, cu mult mai mari de cat mai sus, dar densitatea este de 2.0g pe cm cub, un pic mai mare ca cea specificata in articol (1,2g/cm cub). De ce apar aceste diferente? Probabil unele informatii nu sunt corecte, sau este vorba de alt corp ceresc. Numele asteroidului asa cum apare in articol este ,,Euterpe"/31, iar pe wikipedia, net, numele este ,,27 Euterpe". Sa nu fie vorba de acelasi obiect? Sau s-a modificat denumirea din1983 pana astazi, sau cea din articol este gresita?
Am ascultat și eu sunetele care păreau să nu aibe nicio noimă, semănau cu "bătăile" pe care le produce un radio dereglat și variau în intensitate și frecvență 
@Erwin, semnalele audio nu pot fi interpretate corect auditiv, trebuie vizualizate cu un osciloscop pt. a vedea forma si repetibilitatea in timp, va spune un electronist.
Asa cum am mai zis, eu unul nu cred ca e nici macar posibil (daramite probabil) ca Pamantul sa fie vizitat de extraterestri.
@Laurentiu, este parerea ta si o respect. Eu nu sunt de aceasi parere cu tine, intelegand prin extraterestri, alt tip de entitate extraterestra inteligenta, desi inteligenta lor poate fi mult diferita de a noastra, nu neaaparat, asemanatoare fizic, noua. Desi nu este imposibil, si care mai mult ca sigur nu au ajuns in zona Pamantului cu nave materiale ansamblate cu nituri, suruburi, si propulsie chimica.