-----------------------------------
Dan Vasiliu
12 Aug 2010 19:44


-----------------------------------
Stimati colegi (daca-mi permiteti a ma numi si eu coleg al dumneavoastra) eu zic sa lasam resentimentele si sa vedem partea buna a lucrurilor. Acest observator exista si are si instrumente bune in dotare. Ceea ce nu inteleg eu este forma in care se desfasoara activitatea la acest observator si planetariu (foarte frumoase ambele). Este cumva activtate de voluntariat? Atunci intr-adevar dureaza pana se pune la punct tot echipamentul. 
Imi permit o prima sugestie - organizati cateva evenimente pe teme astronomice la Galati. Anuntate din timp si cu o organizare decenta care sa nu coste foarte mult pe participanti ar putea atrage pasionati care sa se priceapa sa dea o mana de ajutor pe acolo. 
Referitor la traduceri, poate sunt interesati ca in schimbul unor "ore de exploatare" a tehnicii din dotare unii colegi sa se angajeze sa prelucreze din documentatie. Sunt destui, dupa cum am observat, pasionati dar fara posibilitati de a-si achizitiona instrumente mai performante. Este o a doua sugestie  :roll: 

In rest ... toata stima!