-----------------------------------
supermegaraptor
23 Mai 2010 13:34

raspuns florin
-----------------------------------
Pot sa-ti spun ca numai reala nu este fotografia cu galaxia,este intuitiva,bunicul meu m-a invatat ca daca iei un harac si il privesti dintr-o singura pozitie poate arata ca tras la boloboc,dar daca te uiti la el din toate unghiurile poate fi exact contrariul.Iar cu prostia sa stii ca prima data mor oamenii destepti si apoi prostii.Ai dreptate,nu poate fi facuta o fotografie decat din afara galaxiei,ceea ce in prezent nu este posibil.In legatura cu ceea ce invata copii nostri la scoala se datoreaza idiotilor de ministri ai invatamantului nostru idiot care le baga in cap copiilor nostri tot ce este posibil dar nu se ramane cu nimic.Stiti de ce nemtii erau aproape sa castige cel de-al 2 lea razboi mondial ptr. ca fiecare om stia ce are de facut si facea acel lucru la perfectie,nu ca romanii stiu sa faca de toate si nimic bun.O sa ajunga idiotii sa le bage pe gat la copii la clasa 1 si procent,radical si integrale fara sa-si dea seama ca ptr. creierul unui copil de 7 ani acest lucru de a suprasolicita nu este sanatos.Scuze ca am deviat de la subiect.Iacob Dumitru am intrebat de ce este spiralata ptr. ca as vrea sa stiu daca nu are legatura cu ce se afla in mijlocul galaxiei adica daca ne putem da seama cam ce se petrece acolo,pentru ca daca ai observat nu toate galaxiile sunt spiralate si eu cred ca are legatura cu fortele ce se desfasoara in mijlocul galaxiilor altfel nu ar putea sa tracteze atatea sisteme solare in forma spiralata sau de alta forma.