-----------------------------------
bogdan.caseriu
11 Mai 2010 08:29


-----------------------------------
da, amuzanta povestea domnului Mircea :)), dar nu cred ca am de gand sa construiesc un roller - coaster in care sa-mi plimb toate neamurile:)). Oricum, mercy de urari :). 

Motorul pas cu pas este un Sanyo Denki 103H6701, la care intre timp am gasit si specificatile si tot ce trebuie sa stiu sa-l fac sa mearga. Probleme o sa mai am pe partea de reductie, dar cred ca o sticla de vin la vecinu` strungar rezolva si asta. Nu e neaparat sa merc pe ideea I2C, dar imi oferea flexibilitate mai mare pentru ca il puteam programa  Aforge.Robotics tot in VB.NET. Daca se va dovedi la fel de complicat
 ca si motion detection, o sa merg pe ideea unui controller clasic.

Pe partea de soft, treaba e nasoala. Ideea pe care am plecat, cu definirea zonei de urmarire e ceva mai complicata in VB pentru ca formele geometrice din System.Graphics nu sunt tratate ca obiecte ce au evenimente si metode, si nici macar nu pot fi desenate peste controlul VIdeo Player. Aici va fi nevoie de ceva "improvizatii" sau chiar de schimbarea conceptului. Sau de invatarea lui C# (putin probabil). 

Daca vrei Nobody sa detaliezi ideea cu "spirala" ca nu am inteles prea bine conceptul.


Ms!

Stima