-----------------------------------
florin1982
25 Aug 2006 06:20


-----------------------------------
Nu cred ca datorezi nimanui scuze. Toti putem sa ne scuzam dar este de admirat atunci cand putem si sa tragem anumite concluzii:... edit: Cel mult poti trage concluzii vizavi de cum ar trebui sa "ataci" un subiect de discutie data viitoare.

Este bine sa te tii departe de a clasifica domenii pe care nu le cunosti ca fiind simple curiozitati. E ca si cum cineva mi-ar zice ca fizica sau matematica reprezinta de asemenea simple curiozitati pentru ca acel cineva n-a stiut ca integrala din e la x este de fapt e la x... :) oricine incearca sa minimizeze ceea ce nu stie dar e bine sa nu cadem in ridicol prin a face astfel de clasificari de natura minimizatoare atunci cand competenta noastra este mai mult decat indoielnica. Inutil de mentionat ca respectivele clasificari n-au nici cea mai mica legatura cu realitatea.

Si astea sunt cu atat mai adevarate cand facem confuzii intre unitati tolerate si unitati derivate. Nu vorbeam de dyne ci vorbeam de secunde drept unitate in exprimarea impulsului specific... 

Poate este bine ca inainte sa incercam sa gasim "centrul Universului" sa ne punem in ordine fundatia si trusa de scule cu ajutorul careia dorim sa sapam catre centrul Universului.

Cu stima,
Florin

Ma gandeam intr-adevar la proiectul ARCA, -nu mai stiam cum se numeste- acum am gasit si informatii. 
Imi cer scuze pentru impulsul specific, am gasit si despre asta... nu pot sti toate unitatile tolerate, mai ales in domenii care sunt simple curiozitati.