-----------------------------------
HoO_Germany
24 Aug 2006 17:00


-----------------------------------
Dacă aș ști eu atâta germană câtă română știi tu Robert, aș fi tare fudul. Așa că nu ai de ce să-ți ceri scuze, dimpotrivă, ai cu ce te mândri.
Într-adevăr, dacă spui că filmulețul este făcut cu instrumente amatoare, atunci chiar că este ceva și mai deosebit. Și iartă-mă că nu am remarcat și acest lucru.
Cât despre efectul electromagnetic de care vorbești, tare ți-aș mai cere amănunte (pentru că eu nu cred că sunt &#8222;normale și cunoscute&#8221;), dar nu vreau să te obosesc, mai ales că nu este locul potrivit pentru asemenea detalii.

Deopind de limba romana, eu sant nascut in Bucuresti, dar am plecat in varsta de 12 ani, acum 32 de ani din Romania. Asa ca putin trebue sa stiu si sa inteleg limba....dar este in pacat putin.

Da filmul este facut cu telescoape amatoare, si deosebirea este, ce clar arata suprafata soarelui, a-lui pata si inca in lumina H-alpha.

Despre efecte electromagnetice se poate cauta in google sau wikipedia. Acolo sint sigur, ca se gasesc multe interpretari si pe romaneste/cel putin engleza. Treaba este, ca chiar daca as vrea sa explic cum se intimpla aceste efecte, nu as putea din cauza ca-mi lipsesc cuvintele. Cum am spus, am plecat copil cu asemenea vocalbular limbar.