-----------------------------------
jimao22
17 Apr 2010 23:03

precizari
-----------------------------------
As dori sa fac cateva precizari vis-a-vis de ofertele ce s-ar putea face, desi cred ca cei mai multi dintre voi stiu despre ce este vorba:

- sculele au fost cumparate in august anul trecut si octombrie acelasi an
- in formula aceasta, au fost scoase la observatii de 5 ori
- SKY SCOUT este o scula excelenta pentru cineva care vrea sa invete cerul si nu numai, iar el costa nou 1395 ron
- SCOPE SCOUT-ul costa in USA 69 $. Adaugat la asta minim 50% adaosul ce include taxe, transport, profit al oricarui comercioant din Romania si obtineti aproximativ 300 ron (e un pret foarte indulgent)
- suportul laser pentru SKY SCOUT este o scula extraordinar de utila in utilizarea SKY SCOUT-ului. El costa in USA 29 $ -> acelasi rationament ca mai sus =>135 ron 
- greutatea este 175 ron in cea mai ieftina varianta si este utila celor ce isi upgradeaza telescopul si trebuie sa contrabalanseze surplusul de scule de pe telescop
- motoarele sunt 560 ron in Romania
- ocularul Wide Angle 2.5 mm este 170 ron

O simpla adunare ne duce la 2700 ron totul. Cu tot respectul pentru colegii astronomi ce isi doresc un upgrade, aceasta vanzare este deja o superoferta si cand spun ca accept mici negocieri functie de cantitatea de produse luate odata, asta inseamna mici si nimic altceva. Cred ca sunt mai mult decat rezonabil.
Cu stima catre toti cei ce citesc acest topic,

Jimao 22