-----------------------------------
Tamers
26 Mar 2010 02:30


-----------------------------------
Salut!
" clasa 3 putere emisie 50 mW  lungime de unda 450nm" Nu stiu ce model si calitate ai gasit tu,dar 450nm nu are nici o legatura cu laserele verzi. 

" la care astepti 20 de sec sa se regleze fascicolul sau care nu merg iarna ca e prea frig" Am adus si lasere japoneze ( dioda SONY) de 300mW, ii erau necesare aproximativ 30 secunde,pentru a ajunge la intensitatea maxima,asta iarna,cand afara erau sub 5 grade. (producatorul spune ca dioda laser functioneaza optim intre 15...35 grade Celsius)

In august anul trecut am probat,testat,lasere verzi de 50mW de la  4 producatori si am ales acest model pe care l-am considerat la cel mai bun raport calitate/pret (stabilitatea intensitatii,timp de functionare continua,durata de viata a diodei laser declarata de producator 8000 ore) si il aduc din septembrie anul trecut Din aceeasi clasa  (de 50mW) pot sa aduc lasere care ajung la preturi si mai mari (mult mai mari) dar si mai mici,dar dupa cum am spus,pe acesta il consider la cel mai bun raport calitate/pret.


Referitor la "cum se face livrarea" avand in vedere ca suntem in acelasi oras,livrarea se face rapid. Apel telefonic si  stabilim detaliile livrarii (ora,loc livrare) 
Se livreaza cantitatea solicitata.
Pentru alte orase ,se expediaza cu posta rapida.

Salutari