-----------------------------------
zoth
28 Dec 2009 13:30


-----------------------------------
De cand urmaresc topicul asta observ ca optica nu este ptr toti la fel 

Este o concluzie pripita si foarte probabil nedocumentata.
Optica este cu siguranta aceeasi pentru toti, poate doar interpretarea ei sa fie trecuta prin filtre personalizate.
Eu cred ca ti-ar fi fost util un studiu mai aprofundat al elementelor de baza din optica pe structura caruia sa dezvolti la randul tau concluzii concrete, personalizate.
Ar fi ajutat mai mult, atat la derularea topicului cat si tie personal, altfel comentarii gratuite de chibitz poate sa faca oricine chiar daca nu are habar despre ce se discuta.

D-l Tavi-F vorbeste din experienta traita sufleteste ,din munca lui de ani si ani cu toate ca mai greseste la niste mici amanunte, dar dumneavostra d-l Dragos vorbiti din citite si auzite nu ati avut asemenea trairi. 

De ce nu nominalizezi concret amanuntele pe care dl Tavi F. le interpreteaza gresit?
Ai discutat concret cu dl Dragos despre experienta lui personala sau de unde tragi astfel de concluzii?
Din discutiile mele cu dansul stiu altceva.
Si mai stiu ca daca el discuta din citite si auzite cu siguranta tu discuti din "pipaite".
Pune mana si studiaza optica, vad ca iti place si ai potential ...  apoi vino cu pareri si interpretari personale si care se refera la subiectul discutiei, nu la persoane.