-----------------------------------
danto1313
17 Oct 2009 12:56


-----------------------------------
Catalin,multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase!
  Intr-adevar tot sistemul este mult peste ce ar fi fost nevoie pentru o oglinda de 250 dar,cum am mai spus,gandirea a fost pentru un diametru de 300mm si in plus am vrut sa experimentez ceva nou cum ar fi spiderul si sistemul de sprijinire laterala.In ce priveste panzele de bomfaier,la fel am vrut sa vad ce efect au ondulatiile si dintii asupra spikurilor.Ca grosime sunt sub 1mm.Asa cum este el acum se comporta excelent.N-am inteles cum zici sa pun bucatile de Al una in continuarea celeilalte.
  Cat priveste suportul lateral, as fi vrut sa fac asa unul ca in pozele tale dar e cam complicat pentru ce am eu la dispozitie.
 La sistemul de asigurare a oglinzii,intre cleme si oglinda am pus o banda de cauciuc iar in final le voi aduce la o latime minima(dupa fixarea in pozitie a oglinzii) si le voi vopsi.
 Referitor lasprijinul lateral pe cei doi rulmenti,cum e la mine ,e relativ usor de pozitionat.Odata aflata pozitia COG,cu suruburile de reglaj usor slabite,oglinda prin greutatea ei ii aduce in pozitia care trebuie.