-----------------------------------
stelaru
11 Aug 2006 13:23


-----------------------------------
Am vazut diverse poze pe net, facute de amatori cu instrumenter chair modeste. Imi dau seama ca nu o sa vad imagini ca de la NASA. 

Dar nu asta e ideea, sa vad chestii dragutze-  adica daca vreau imagini frumoase doar- nu ma costa decit sa le printez dupa cele descarc de pe net...

De-aia nici nu ma proecupa f. tare astro-foto. Sigur ca ar fi frumos sa am ceva poze - spre ex. cu luna- facute de mine- ar fi haios. 

Ce ma intereseaza este posibiitatea de a invata vazind cu el. Adica -oricit vi s-ar parea de ciudat- pentru a mine a invata ceva e o distractie.

Am in plan shi sa casc ochii printr-un asha intrument. Ar fi bineinteles absolut onorant shi util pt. mine sa ma lase cineva sa ma uit. 

Nu am prieteni sau cunostinte in ac domeniu, dar nici nu am indraznit eu sa rog pe cineva de pe forumul asta sa ma lase sa ma uit. Adica, mi s-a parut ca deranjez oamenii daca ii rog asha ceva.

As fi incintat- cel mai bine daca s-ar putea la Observator, ca nu prea am timp acum sa ma deplasez din bucale.

Mii de multumiri pentru oferta!