-----------------------------------
virgiliupop
13 Sep 2009 22:47


-----------------------------------
Mircea,

Imi pare rau sa-ti impartasesc dezgustul fata de clasa politica. Din pacate, gandim la fel. Spun din pacate, fiindca m-as fi bucurat sa te pot contrazice. 
Uneori se intampla insa sa mai scape si lucruri bune. Cum ar fi, exemplu specific, proclamarea Saptamanii Mondiale a Spatiului Cosmic. Nu se adreseaza politicienilor, ci oamenilor "de rand" : profesori si elevi. E un pretext, sa spunem asa, pentru ca profesorii sa le vorbeasca elevilor despre spatiu, si sa le ocupe neuronii si cu altceva decat cu manele si cautarea Elodiei.
Uite, asa cum ti-a placut Noaptea lui Yuri (iti multumesc pentru felicitari), o sa-ti placa ceea ce o sa vezi pe site-ul http://wswromania.blogspot.com. Nici urma de pupat "undeva" politicieni. Vei vedea elevi si profesori.
A, despre IYA - nu stiu cum am "reusit" sa postez astea doua subiecte la IYA - muta-le tu, te rog, unde crezi de cuviinta. Sunt destul de nou pe forum.
Post scriptum - m-am contrat acum cateva saptamani cu Alin Tolea - nu stiu ce ne-a apucat sa discutam politica pe chat, si cum eu sunt de dreapta si el de stanga, s-a pus sa ma "defriend" de pe facebook. Pai na, oamenii pot avea opinii diferite, dar pot sa se uite impreuna la stele - zic eu. 
Virgil.